Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on30

Dlaczego kobiety wysmiewają mojego małego penisa, przecież to nie moja wina

Polecane posty

Gość on30

że mi nie urósł :(

Gość Basia z Podlasia
ale malutki hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość Ola z Opola
Jak byłeś mały to nie piłeś mleka i teraz jesteś seksualny kaleka.

Gość syrop jagodowy
mały penis to coś jak brzydka dziewczyna :) umawiasz się z brzydkimi :)?

Gość kalafior,..
Idąc powoli ulicą, na której aż roi się od prostytutek, mężczyzna dokładnie ogląda "towar". Kiedy doszedł do dziewczyny, która spełniała z wyglądu wszystkie jego warunki, kiwnął głową, pokazując by ta poszła za nim do hotelu. Zaraz po wejściu do pokoju, mężczyzna przekręcił klucz w drzwiach, wyjął pistolet i mówi: - Teraz spokojnie rozbieraj się i wskakuj na łóżko, bo cię zastrzelę! Dziewczyna bez słowa wykonała polecenie. - A teraz obróć się tyłem i ładnie wystaw! Z lekkim drżeniem ciała, dziewczyna zamarła w żądanej pozycji. Po chwili poczuła szybkie ruchy w swojej vaginie. Ani się obejrzała gdy już było po wszystkim. Mężczyzna podciągnął spodnie, wyjął z kieszeni 100 i wkładając między pośladki mówi: - Możesz się ubrać! Zdziwiona całym zajściem dziewczyna pyta: - Dlaczego mi płacisz, skoro wpierw chciałeś mnie zastrzelić? - To mój wypróbowany numer!... Zawsze jak czujecie strach to jesteście takie ciasne jak lubię!

Gość on30.
...ale moi koledzy z pracy nie smieją się z niego,wręcz przeciwnie :) a mój szef to uwielbia robić ze mną 69 :classic_cool: