Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

jaki kolor bluzki pasuje do fioletowego sweterko-bolerka ?

Polecane posty

Gość ala mała

za rękawem 3/4

Gość ala mała
z rękawem 3/4 ?

Gość a ja myślę, że
ciemny fiolet

Gość byle nie żółty i brąz
hmm niebieski, granatowy,czarny, czerwony, szary ostatecznie, tylko nie odcienie brązu/żółtego chociaż ostatnio zauważyłam że to modne połączenie żółty+fiolet, ale dla mnie to wygląda okropnie:/

yyyy winny? śliwkowy? wiśniowy? jagodowy? oberżyna? purpura? z naturalnych/pudrowych/pastelowych odcieni: biały, szary, srebrny i stalowy (o ile odcień fioletu jest zimny), grafit, kremowy (o ile odcień jest ciepły), bezowy, pudrowy róż, perłowy róż, arbuzowy, jaśminowy, pistacjowy, patyna, khaki, jasne brązy, miodowy i musztardowy (ciepły i dość ciemny odcień fioletu), złoto, stare złot, słomkowy piwny ciemne brązy i czekolada (choć według mnie to bardzo smutne połączenie), ceglany, miedziany, granat, szmaragdowy i butelkowa zieleń (zależnie od odcieniu fioletu raczej te najciemniejsze np. oberżyna) czerń. inne odcienie fioletu np. lila, fiołkowy, ametyst, lawenda, wrzosowy bardziej krzykliwe połączenia: - z ostrymi różami np. fuksja, amarant, malinowy jeśli fiolet jest spokojny/zgaszony z odrobiną różo wtedy reszta ciuchów zgaszona -nasycone odcienie żółtego np. słoneczny, kanarkowy, bananowy i pomarańczowego bardzo mocne i krzykliwe połączanie (ja wole musztardowy i miodowy) - wszystkie czerwienie

zapomniałam później pisać które do ciepłych odcieni filetu a które do zimnych. ogólnie najlepiej łączyć ciepłe odcienie z ciepłymi a zimne z zimnymi.

Gość mailer daemon
czarny, grafit i popielaty

Gość ala mała
dzięki za odpowiedź ;)