Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziiula

farbowanie włosów ;/

Polecane posty

Gość Madziiula

hey dziewczyny. słuchacjei mam problem. otóż wczoraj pofarbowałam sobie wlosy platynowym blondem z firmy pallet. otoz na odrostach wyszedl mi ładny jadny a dalej po prostu siwy. nie podoba mi sie strasznie. ostatnim razem rowniez farbowalam platynowym blondem a le z fimy londa. nie wiem teraz co zrobic poniewaz w sobote ide na wesele i mam miec doczepione wloski ktore sa wogole innego koloru. szukac farby z londy czy codziennie myc i kolor troche zejdzie ;/ ? doradźcie mi cos ;(

Gość jakaja2486
kolor napewno nie zejdzie, bo farbowanie na blond jest trwałe. co cie skusiło na palette - to najgorsze farby! może po prostu zrezygnuj na razie z doczepiania wlosów - innej opcji chyba nie ma. albo umów się z fryzjerem który miał ci robic ten ,,zabieg' moze on cos uratuje.

blondy sie nie zmywają, zmywają sie tylko ciemniejsze kolory. albo zafarbuj jeszcze raz inną farbą (ale nie ręczy Ci nikt za efekt jaki wyjdzie) albo -najlepiej - idz do fryzjera, on Ci to profesjonalnie wyrówna.

Idz do fryzjera Taka jedyna rada. Nie kombinuj . bo efekt nie pewny, a tylko wlosy zniszczysz

mi jak wyjda takie wloski jak tobie to robie wtedy plukanke srebrzyk i po okolo 3-4 takich plukaniach mam ladne wloski

Gość Madziiula
wybiore sie chyba dzis do fryzjera bo nie zbyt ciekawie to wygląda. czuje się jak starsza babcia nie obrażając nikogo na prawde ;/ jeszcze te prześwity masakra jakas. ;(

Gość Madziiula
a co myślicie gdybym polozyla farbe jasny złoty blond bo takie mam miec doczepione wyjdzie cos na tej platynie ;/ ?

nie wiadomo. teraz Ci nikt nie powie. rownie dobrze mozesz miec efekt Ani z Zielonego Wzgórza. a to jest jeszcze gorsze raczej :)

boze nic nie rob z wlosami!! tylko je umyj pare razy dziennie i to zejdzie!!ja farbuje tym samym kolorem ju 10 lat i nawet ciesze sie ze wyjda siwe bo wtedy jak sie zmyje to sa takie ladne biale! naprawde nic nie kombinuj tylko myj glowe z 5 razy dzis i jutro, mozesz uzycs soku z cytryny ale nic wiecej!!!

Gość Madziiula
ale ja musze cos z nimi zrobic bo doczepione wlosy beda zupelnie innego koloru. przetem jak robilam platyna w londy to byly super wlasnie takie jak mam miec a z tej pallet to wyszyly normalnie siwe!!!

bo prawdopodobnie za dlugo trzymalas. ja rosjasniam odrosty rozjasniaczem i jak zmyke to nakladam ferbe na mokre wlosy doslownie na 5 min. i jesli za dlugo potrzymam to wychodza siwe albo niebieskie, ale po dwoch dniach czestego mycia kolor schodzi.i robia sie biale

Gość Madziiula
białych tez nie chce miec muszemiec cos lekko pod kolor zletego tak jak farma jasny złoty blond np.