Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghnjmk,.m nb

Badanie wstepne do pracy- wazne?

Polecane posty

Gość fghnjmk,.m nb

Musze zrobic badanie na krew i mocz.I lekarz medycyny pracy - kaza mi isc do ginekologa na badanie.Po co- zaswiedczenie ze nie jestem w ciazy? Najgorsze ze zaden lekarz nie chce mnie przyjac na wizyte.Dlugo trzeba cekac a ja mam do piatku wszsytko zalatwic.Co ja mam robic.Bez ginekologa nie podbije mi ksiazeczki.

Gość a ja myślę, że
pierwsze słysze że trzeba robić takie badania może jesteś w ciąży i od to chce potwierdzić ?

Gość a3i40st623
Ginekolog będzie zaglądał do twojej cipki. Cieszysz się ?

Do ginekologa??Przecież pracodawca niema prawa pytać cię o to czy jesteś w ciąży i czy planujesz dzieci.Coś tutaj nie pasuje.A jak to żaden lekarz nie chce cię przyjąć idziesz do przychodni rejestrujesz się i musi cię przyjąć od tego jest.

Gość fghnjmk,.m nb
nie ma miejsc.Wszystko na pazdziernik.A ja do czwartku musze wszsytko pozalatwiac.bo w piatek muse isc do lekarza po ksiazczke.

Gość fghnjmk,.m nb
nie sciemniam.Pyta sie kiedy ostatnio bylm u ginekolga mowi ze jakies 1, 5 roku temu.Nie bylam po po rodzie na wizycie u gina.Moglam sklamac- ale nie umiem.ZZawsze mowie prawde.

Niema miejsc to w waszej miejscowości do ginekologa zapisujecie się z wyprzedzeniem?U mnie jest przychodnia idziesz rano rejestrujesz się i lekarz musi cię przyjąć od pn-pt codziennie przyjmuje lekarz i pierwsze słyszę żeby do ginekologa miejsc nie było,a tak poza tym jak już pisałam wcześniej pracodawca nie może Cię wysłać do ginekologa!!

Gość fghnjmk,.m nb
Donilam do 1.Dopiero moze mnie apisac na przzyslzu tydzien. Dodzownilam sie do lekarza.Mam na piatek wizyte. Zdarze a ptem biegiem do medycyny pracy.