Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaaaca23333

Czy te butelki na wyprawke beda dobre??

Polecane posty

Gość a jak chcesz karmić?
a chcesz karmić butelką tylko czy to w zapasie ma być jakby co? Ja polecam avent. Moim zdaniem to najlepsze butelki.

Gość dobreeeee***
sa dobre, ale jesli moge to polecam Ci butelki Lovi. Ja na poczatku też miałam Avent-u ale z nich dziecko strasznie długo je, a jak jest spiochem to często zasypia, a te butelki Lovi maja taki smoczek który pobudza do aktywnego ssania i kształtem ponoc przypominaja sutek :)

Gość Pytajaaaca23333
Mam zamiar karmic, no a podobno kazda kobieta przy pierwszym dziecku dostaje pokarm tylko nie wiem na jak długo.. chce miec w zapasie

Gość Pytajaaaca23333
Mozecie mi przesłac linki z allegro do takich?? chce o pojemnosci 125ml i 260, ale ze smoczkiem 2+

Gość Pytajaaaca23333
Jasne, z enie...Dziekuje za pomoc

Gość nic dziwnego ze
dziecko dlugo je jesli ma smoczek nieodpowiedni do wieku moje dziecko tez dlugo jadlo i dopiero spostrzeglam ze 4 miesiecznemu dziecku dalam smoczek dla miesiecznego :) oczyswiscie po zmianie smoczka na odpowiedni zjadalo bardzo szybko-4 minuty i cala butla poszla :D polecam avent mam dokladnie takie same butle.

Gość dobreeeee***
Wybacz ale potrafie dobierac smoczki do wieku :)

Gość nic dziwnego ze
byc moze -to moze zageszczasz mleko i dlatego slabo leci a co chcesz zeby dziecko sie ksztusilo??zeby lecialo jak z kranu?? a moze twoje dziecko nie potrafi ciagnac i dlatego nie leci szybko :D

Gość dobreeeee***
tak nie umiem dobrac smoczka, nie umiem zrobic mleka, a nagle cud po zmianie butelki wszystko mi wychodzi!!! kobiety czy ja mówię że każde dziecko bedzie piło z niej wolno?? nie napisałam że moje piło wolno nie wiem czemu, przeciez nie dla każdego dziecka ta sama rzecz musi byc dobra. Zmienilam butelkę i zauważyłam że szybciej zjada i nie zasypia przy jedzeniu( nie krztusząc się przy tym) Tyle. Nie zachowujcie się jak ograniczone!!

Gość ciezarowkaa25
te butelki co dałaś linka są tanie bo to jest stara wersja aventa - wycofywana - bo teraz weszły butelki co nie mają bpa - jakiegoś tam składnika złego - polecam raczej kupić zestaw butelek typu http://allegro.pl/avent-0-bpa-zestaw-startowy-i1234975663.html lub http://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-0-bpa-65-99-zl-i1242400189.html - niekoniecznie od razu ale napewno ci się przyda

ja polecam Avent ale: kup bpa free bo te zwykle sa juz wycofywane bo podczas podgrzewania wydzielaja toksyczne substancje duzo na ten temat w necie.wiec butelki tylko z napisem bpa 0% , po 2 nalezy zmieniac smoczki w zaleznosci od wieku dziecka a nie ciagle karmic tym samym bo dziecko bezdie sie denerwowac ze mu za powoli leci po 3 260ml butelka to ja mialam pozniej najpierw wygodniejsze sa te mniejsze na poczatek jak dziecko rosnie je wiecej wiec wieksza butelka ale dla takiego malutkiego wystarcza te najmniejsze chyba 180 one sa

Gość izabella@kol
polecam Mr brown-przy kolkach rewelacyjne

Dla mojej córci tylko Avent. Smoczki zmieniaj wg wieku na początek 1. Na pierwszy raz kup myślę tę mniejszą ja miałam 2 małe później gdy mała piła już więcej mleka kupiłam te duże, małe zabierałam na spacer ze sobą i robiłam do nich np herbatkę. Kolek po nich nie było a karmiłam butelką od 2 tygodnia życia córki.