Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cronfijerka

Straszny ból głowy, boję się że coś mi jest :(

Polecane posty

Gość cronfijerka

Teraz nie boli, bo boli najcześciej jak się pochylę ale nie jest to ból zatok bo nie boli mnie wokół oczu tylko po lewej stronie płata czołowego (nie mylić z czołem), czyli bardziej na górze i to mi promieniuje po całej głowie, taki przeszywający straszny ból aż się martwię a mam dopiero 19 lat :O Czasami zaboli zupełnie znikąd, tak mnie zarwie że aż muszę przerwać czynność i się złapać za głowę, odsapnąć. Boję się że to jakiś guz, ale wiem że przy tym są inne objawy np drętwienie kończyn a ja tego nie mam. Co to może być? Może to być od pogody, albo złego spania?

Gość qaszxf
a kręgosłup szyjny Cie boli?

Gość cronfijerka
tak dość często, bo dużo siedzę przy kompie niestety

Gość qaszxf
to raczej od kręgosłupa jakaś dyskopatia albo inne zmiany które uciskają na nerwy udaj się do neurologa

A nie masz np. problemów z jakimś zębem? Znam przynajmniej 3 przypadki (w tym mój własny) które wyglądały jak twój, i przyczyną okazał się właśnie ząb. Jeśli nie to, to może to być spowodowane np. zapaleniem żyły. Mogą to teza być te nieszczęsne zatoki. Proponuję udać się do internisty i powiedzieć co i jak, a także do dentysty;)

Gość cronfijerka
z zębami wszystko ok, a może to być spowodowane meteopatią i tym że śpię całą noc niemal na brzuchu z napiętym karkiem? nie chcę mieć żadnych zmian :O

Gość qaszxf
racja zab także może powodować takie dolegliwości

Chodziło mi raczej o to, że to mogą być ukryte problemy z zębami ( możesz być po prostu tego nieświadoma) No ale nic nie wmawiam, sugeruję;) Nie sądzę, żeby powodem było to, że śpisz na brzuchu...no ale kto wie;) Radze na prawdę przejść się do lekarza - cóż CI szkodzi.