Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Sama się nie poznaje.Ostatnio mój facet tak strasznie mnie drażni.Wiem że nie mam powodu ale ostatnio irytuje mnie wręcz wszystko co on robi,,,Próbuje nad tym panować ale nie raz nerwy biorą góre...Dlaczego tak jest hormony?Gorsze dni?A może uczucie się zmieniło?

Gość xfcvgbhjnk
tak kurrwa ,cała kafeteria tak ma

Biorę wit z grupy B także to nie ma nic do tego....Ale myśle że może tabletki antykoncepcyjne bo biore ję od prawie dwóch lat

To czas porozmawiać z ginekologiem, owszem tabletki mogą powodować skutki uboczne w postaci nerwowości. Ja po jednych miałam napady agresji, co nie zdarzało się nigdy wcześniej. Po zmianie pigułek nie zauważam juz u siebie takich zachować. Potrafię normalnie już kontrolować nerwy.

Wcześniej miewałam dołki i gorsze dni ale teraz to jest masakra wiem że jestem wręcz nie do wytrzymania w życiu codziennym a jak już nie moge to po prost uciekam do łóżka i płacze ze zlości

Nie ma co się męczyć, musisz pogadać z lekarzem. Ja siebie nie poznawałam. Jak zareagowałam gwałtowniej któregoś razu przy chłopaku przy małej wymiane zdań i zobaczyłam jego przerażoną minę, to stwierdziłam, że dość i po rozmowie z lekarzem, dostałam receptę na inne pigułki.

Ale nie jestem pewna czy o to chodzi.Bo z innymi domownikami czy znajomymi itp wszystko jest jak zawsze tylko czuje jakbym miała alergie na niego....

Gość wiśnia-jabłko
osz... ja mam podobnie i też zaczęłam podejrzewać tabletki, chociaż długo czułam się na nich idealnie. no, ale ja póki co ich nie zmienię, bo są tanie jak barszcz, a aktualnie każde 10pln jest w moim budżecie domowym na wagę złota. zacznij medytować ;)

Może i by było lepiej.Jak narazie próbuje nad tym panować chociaż jest ciężko.Teraz się zastanawiam że powód leży gdzieś głębiej tzn.że chodzi o uczucia o zdarzenia które miały między nami miejsce itp

a ja mysle, ze po prostu do Twojego zycia wkradla sie rutyna :o Czujesz frustracje z tego powodu i wyladowujesz sie na osobie, ktora obwiniasz o taki stan .... Zafundujcie sobie fajna wycieczke, troche odmiany sie przyda :)

Wobec tego pora by otwarcie mu powiedziec o tym, co Ci sie w nim nie podoba, co Cie drazni etc....bo czym dluzej bedzie utrzymywal sie taki stan, tym gorzej, w koncu dojdziesz do takiego momentu, ze zwyczajnie przestaniesz go nawet lubic a zaczniesz traktowac jak wroga a wtedy awanturom nie bedzie konca ....