Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwizadeczka.88

moj byly ma depresje po rozstaniu

Polecane posty

Gość gwizadeczka.88

witam... niedawno bo jakis mc temu rozstalam sie z chlopakiem, po prawie roku zwiazku on zostawil mnie bo uznal "ze jednak chce byc sam", nierozumiaem do dzis jego decyzji bo bylismy udana para i nic nie wskazywalo na to ze z dnia na dzien mnie zostawi, dodam jeszce ze zakochany byl po uszy we mnie i swiata poza mna nie widzial.. teraz probuje ulozyc sobie zycie na nowo i gdy zdarzy sie ze z nim rozmawiam (chociaz tego unikam) to "udaje" przed nim szczesliwa choc naprawde jest mi okropnie ciezko bo wciaz go kocham ( i on mnie tez, tak pwiedzial kiedy sie rozstawalismy).. on antomist zali mi sie ze czuje sie samotny, przyjaciele i koledzy nie maja dla niego czasu nie widzi sensu zycia, i nie ma checi do zycia.. chcialabym aby wrocil do mnie , jestem gotowa mu wybaczyc bo wciaz go kocham ale niewiem co mam zrobic, czy unikac go i udawac "szczesliwa" czy przeciwnie powiedziec ze tez mi ciezko i mowic wprost ze chce aby wrocil ...chcialbym zeby zrozumial swoj blad ale niewiem czy da,m rade "na sile".. prosze poiwiedzcie ca sadzicie o tej sytuacji...co powinnam zrobic

Gość gwiazdeczka.88
pomozcie!!

"on antomist zali mi sie ze czuje sie samotny, przyjaciele i koledzy nie maja dla niego czasu nie widzi sensu zycia, i nie ma checi do zycia" to nie znaczy, ze on ma depresję po rozstaniu z Tobą. "wciaz go kocham ( i on mnie tez, tak pwiedzial kiedy sie rozstawalismy" to czemu Cię zostawił? niepotrzebnie się nakręcasz.

Gość gwiazdeczka.88
moze depresja to zbyt ostre slowo ale znam go i wiem ze jest mu ciezko i czuje sie samotny dokladnie tak mi powiedzial i ze nie chce mu sie zyc czemu mnie zostwail skoro mnie kochał? hmm jak sama mowilam do dzis nierozumiem jego decyzji... chyba pszeszkadzaly mu jakies roznice miedzy nami.. choc wyfdaje mi sie ze jak sie kocha to nie maja znaczenia drobne roznice.. zreszta nigdy nikt nie jest idealny i roznice zawsze beda..

Gość katarzynka..b
Skoro się z tobą rozstał to znaczy, że tego chciał. A to, ze jest smutny i nie ma chęci do życia? To zupełnie inna bajka. Może depresja, może jesienna melancholia? Gdyby się smucił z twojego powodu to pewnie by wrócił, nie?

dżizas to jakiś ustalacz i wampir energetyczny, nie spotykaj się z nim bo on wyssie z ciebie cały pozytywny nastrój. olej go, w końcu jak cię zostawił to niech teraz żałuje

zgadzam sie i mialam to samo. moj facet tez gdy zerwal nagle po jakims czasie pisal twierdzac, ze jsst samotny...nie wrocil nihdy do mnie..czul sie samotny i tyle...ale nie wrocil, tak wybral, tak chcial teraz ma nowa panne i jest szczesliwy..z twoim tez tak bedzie

Gość lllllllllllllllllllllllllll
:(