Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madafaka01

mam 17 lat i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość ddelekekek
dalej dawaj, moze będzie ciąża na ciąże i urodzisz kilkoro

Gość A ja Cie rozumie
Powiem Tobie tak ... wybij sobie z głowy usunięcie ! Teraz to jest początek, brzuszka nie widać Ty nic nie czujesz no jedyne co to strach przed tym wszystkim ... Co powiedzą rodzice, reakcje chłopaka itd... Mam skończone 20 lat ... młoda wiem... Jestem już w 6 mies. Początek był tragiczny, którego nigdy bym się nie spodziewała! Narzeczony(!) nagle stwierdził, że nie dorósł chyba do tej roli, że to go przerosło. (Ja rozumie wpadka strach...ale trzeba stawić czoła temu wszystkiemu) Chciał mnie zostawić...byłam na skraju załamnia, facet który kocha 4 lata nagle chce zostawić. Chciałam popełnić samobójstwo myślałam tylko o najgroszym. To minęło...Mój facet zrozumiał sam(dałam mu podjąć decyzję sama bez nalegania itd) zrozumiał, że jestem dla niego całym światem teraz już z córeczką.Chce mieć własną rodzinę.Ja każdego wieczoru mogę patrzeć na ruchy dziecka.Uwierz, że jest to niesamowite.Po tak strasznym początku nie myslałam, że to sie ułoży.On cały czas pracuje, ja się uczę. rozumie Cie naprawde doskonale. I wierze, że sobie poradzisz.

Gość 34324234
obejrzyj sobie ten film to ci sie odechce ! No nienajwyższego lotu te argumenty, możnaby napisać - obeejrzyj film z porodu to ci się 2 razy bardziej odechce rodzić niż usuwac... Poza tym w tak ważnych kwestaich człowiek powinien decydować sam, czego chce. Nie warto słuchać bab co piszą, urodź - bo to nie one będa wychowywać to dziecko i przejmowac się żeby nie umarło z głodu. Jjak go chesz i kochasz, to byc może dasz radę... A co do aborcji to masz wszystkie informacje na temat pigułek na stronach womenonwaves, ale to mateoda do bodajze 9 tyg.

Gość ale glupoty wypisujaaaaa
o, rzeczywiście, nie jedna usunęła i żyje,

Gość Nickaaa1234
Czy Wy jestescie niepowazne? Zapatrzone w siebie egoistki!! dziecko mozna oddac do adopcji, jesli go nie chcesz to juz teraz zacznij szukac rodziny zastepczej dla swojego malenstwa. ale pod zadnym pozorem nie usuwaj go bo to bedzie najgorsza decyzja w twoim zyciu! to nie wina malenstwa ze ma nieodpowiedzialnych rodzicow i nie wiedza jak sie zabezpieczyc. jesli juz sobie zmajstrowaliscie to dzieciatko to chociaz idz po rozum do glowy i daj dziecku zyc!! Ono ma prawo do zycia tak samo Jak wy wszystkie! i tak samo czuje.. myslisz ze to zabawka ktora sobie zmajstrowalas i teraz mozesz wyrzucic na smietnik bo myslisz ze sobie nie poradzisz? To trzeba bylo sie nie pie**zyc! Usuniesz bo mamusi sie boisz? A co moze pobije Cie co? Dziewczyno Ty masz 17 lat, jestes prawie pelnoletnia! powinnas ponosic konsekwencje za swoje bledy a nie jak egoistka uciekac od nich, zabijajac wlasne dziecko!! Zastanow sie.

Gość mama_Kubusia_ kochanego
ja bylam w 4 miesiacu kiedy skonczylam 18.bylo ciezko na poczatku,powiedziec o wszystkiem ,teraz mam slicznego prawie czteromiesiecznego synka ,wspanialego meza i naprawde ani przez chwile mi na mysl nie przyszlo zeby nie urodzic tego dziecka.nie rob glupot.naprawde wiem to z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość
500+