Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_24:)

opóźniona miesiączka

Polecane posty

Chciałam się w wami podzielić sytuacją która mnie spotkała:) Sama szukałam informacji na ten temat więc dzielę się nią gdyby jakaś dziewczyna miała podobny problem. Mój okres opóźnił się równo o 20 dni. Pierwszy raz miałam taką sytuację. A było to spowodowane wyjazdem zagrnicznym i zmianą klimatu. Oczywiście miałam podejrzenia, że jestem w ciąży ale test to wykluczył. Miałyście tak kiedys?

Nikt nie miał takiej sytuacji?

Gość just_33
Klimat ma wpływ na okres na 1000%.. od kilku lat biorę tabletki antykoncepcyjne i zawsze dostawałam okres w czwartym dniu przerwy, a teraz pojechałam za granicę i pierwszy raz dostałam w szóstym dniu :) Myślałam że zawału dostanę;p

No to wyobraż sobie co ja przeżywałam kiedy okres spóźnił mi się o 20 dni :) Tabletek nie biorę

Gość plastyczka1
witam ja również mam problem mianowicie współżyłam z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę, która nie pekła nie zsunęla się w dodatku chłopak nie "skończył" we mnie... niestety, okres spóxnia mi sie już 12 dni. do tej pory zrobiłam 5 testów każdy innej firmy, jednak każdy wynik- negatywny... czy mogę być w ciąży?? pomocy:(

Moim zdaniem nie. Tym bardziej ze zrobilas testy. Moze stresujesz sie czyms w pracy, w szkole itp? To moze miec duzy wpływ. A nie bylas tak jak ja gdzies na wakacjach?

Gość plastyczka1
hmm... wiesz denerwuje się już samym faktem że " go" nie ma:) raczej wakacje spędziłam przyjemnie- więc to wykluczam

Wiem co czujesz:) No ale 5 testow na pewno nie klamie. Moze w zwiazku ze zmiana pory roku nasze organizmy funduja nam takie niespodzianki :)

Gość plastyczka1
eh... z kobietami jak z pogodą- tak samo zmienne:) jednak żyje jeszcze nadzieją że dostane ten upragniony okres...

To daj znać jak już dostaniesz :)

Gość kuKU198888
Za każdym razem kiedy kocham się z moim chłopakiem używamy prezerwatywy, ale on zakłada ją na parę chwil przed wytryskiem. Czy jeżeli prezerwatywa nie pękła, to mogę być w ciąży? Dodam jeszcze, że mam bardzo nieregularne miesiączki ale kiedy się kochaliśmy ostatnim razem nie miałam na 100% dni płodnych, ponieważ nie było śluzu ( a słyszałam że w takie dni się go ma). Poza tym okres mi się spóźnia 13 dni ale już parę razy tak miałam, ponad to parę dni temu zauważyłam w/w śluz lecz dzisiaj już go nie mam. Czy mogę być w ciąży? Bardzo się boję

Zrób sobie test. Ja tak zrobiłam i się uspokoiłam :) Jeżeli uprawiacie test bez zabezpieczenia to zawsze jest szansa ze zajdziesz w ciaze. Jesli chlopak jest podniecony to przed wytryskiem produkuje jakas wydzieline, w której również mogą znajdować się plemniki. Tak więc kupuj test:) Wtedy będziesz mieć odpowiedź na swoje pytanie

tutaj jest mnóstwo dziewczyn , którym okres spóźniał się ponad miesiąc ;) Kuku prezerwatywę zakłada się odrazu , wy można powiedzieć uprawiacie stosunek przerywany..co z tego ,że na końcu ją założył. pamiętaj o pre-ejakulacie . po co ma dojść do wpadki , po co masz się stresować.życzę ,żebyś dostałą okresik:)