Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss. M

do kamiacych piersią/cycem

Polecane posty

Czy brałyście jakieś witaminy? Karmię już 4rty miesiąc i zastanawiam się czy czegoś sobie nie kupić, paznokcie mam koszmarne, włosy zaczęły wypadać. Polecicie coś?

Gość feminatal bralam

Gość kasienkaaa76
ja jem falvit mama i do tego jeszcze codziennie pije wapn taki rozpuszczalny w szklance wody.... wlosy mozesz miec problem od braku zelaza ale tego nie polecam jako samego lykac bo zelazo jest tak naprawde ciezko przyswajalne przerz uklad pokarmowy i lepiej taki kompleks witamin jesc.... falvit mama jest tani a ma wszystko to co drozsze witaminy :)

Mnie też strasznie wypadały włosy gdy karmiłam piersią. Nie brałam żadnych witamin. Po 4 miesiącach jak mała odrzuciła pierś to wszystko wróciło do normy, a włosy, które wypadły garściami mi odrastają ;)

Gość ofelia27
to ormalne ja biore caly czas feminatal, wlosy musialam obicac bo wypadaly garsciami

Gość dla chłopaka 3 miesiace
nie brałam wcale, od tych witamin sie tyje, lepiej się zdrowo odzywiać

tyje się od witamin? :D:D:D a jakim cudem???? a tak serio to nie wiem jak to jest przy karmieniu bo nie karmiłam ale na bank suplementy takie jak w ciąży można i przy karmieniu brać i ponoć nawet lekarze zalecają :)

Gość ja w kwestii formalnej
rozróżnijmy, może dla porządku: która karmiła piersią, a która cycem ? No, mućki - przyznawać się.

Gość hleeee hlee
piersią/cycem - to można odróżnić jedno od drugiego ? :D

,,Piersią/cycem,,-napisałam tak, bo juz był tu taki temat i nie chciałam nikogo urazić;)