Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mily44lodz

kochanki szukam

Polecane posty

Gość senna***
i rozprostowac te zdrętwiałe kończyny ;)

Gość senna***
matko oby tylko nie wirtualny masaż, bo to juz zakrawa na cyberdesperacje :classic_cool:

Gość senna***
erotuman too strzelimy sobie palcóweczkę?:classic_cool:🖐️ wirtualna zapytam tylko czy prawde powie :D

Gość senna***
erotuman tzn jaka? dobra?:)

Gość senna***
erotuman a to tak opowiedzieć się nie da-to trzeba zademonstrować gadasz jakbys nigdy nie uprawiał cyberseksu :classic_cool: zobacz w jakim błogostanie jest miły44 :P

oj uprawiałem:) mój przepis na palcóweczkę-dwa paluszki do dwóch dziurek +wibrujący język;)

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] wirtualna ona Senna bedziesz strzelac z palca pod posty erotomana ? musze to zobaczyc wirtualna zobacz co on piszę :P juz mam kisiel w stringach :classic_cool: erotuman normalnie mnie dreszcz przeszedł mam nadzieje ze to nie gorączka :)

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] wirtualna ona mmmmrrrrrr Jak tu sie faajnie robi piszcie, piszcie a póżniej ja sobie pod to strzelę musiałam ochłonąc :classic_cool: erotuman ale opis palcóweczki był....hmmmm...obrazowy :)

i usta obejmujące twardy guziczek i ssanie go i trącanie językiem a paluszki pracują rytmicznie w gorących dziurkach:)

Gość senna***
erotuman i usta obejmujące twardy guziczek i ssanie go i trącanie językiem a paluszki pracują rytmicznie w gorących dziurkach to jest jezyczkowanie a nie placóweczka :classic_cool:

Gość senna***
wirtualna ona senna,o drobiazgi Ci chodzi?? Daj spokój Fajnie facet pisze tak sie zastanawiam czy nie wolalabym jednak aby mi to pokazał ;)zademonstrował :classic_cool:

ale tu ciekawie sie robi:)szkoda ze muszę do pracy sie zbierac...

Gość senna***
styla ale tu ciekawie sie robi szkoda ze muszę do pracy sie zbierac... ja zaraz za to z pracy znikam :( i kto nam tu przytuli erotumana?:(