Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mily44lodz

kochanki szukam

Polecane posty

Gość senna***
tak starszny deficyt facetów bo portek to tu całe tłumy :classic_cool:🖐️

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] wirtualna ona a w portkach ...pustka co najwyżej wiatry :classic_cool: :P

Gość senna***
wirtualna ona senna masz jakies złe doswiadczenia ? osóbka i tak to leciało nooo doświadczona kobieta jestem :classic_cool:

Gość senna***
osóbka. u mnie dzisiaj brak weny twórczej... ech jakis tak zastój myślowy czy cuś do erotyki ty chcesz umysł zaprzegac?:classic_cool: kobieto wyluzuj :D:D: tam sie tylko sliskośc i luz liczy :D:D:D:D

ja tam musze miec faceta który rozbudzi moje zmysły ...sprawi ,że pisząc z nim bede sie czerwinic ...mój oddech bedzie przyspieszał ,będę marzyć:Pże mnie dotyka..i tęsknic za erotycznym postem skierowanym do mnie ;)Więc trza uzywac mózgu :P:D

"Brak weny zwal na facetów ,to oni sa winni za całe zło " i tu się z Tobą mogę zgodzic.. chociaz ...nawet jak jest dobrze to moze byc przez faceta:D:D

Gość senna***
wirtualna ona ja tam musze miec faceta który rozbudzi moje zmysły ...sprawi ,że pisząc z nim bede sie czerwinic ...mój oddech bedzie przyspieszał ,będę marzyć że mnie dotyka..i tęsknic za erotycznym postem skierowanym do mnie Więc trza uzywac mózgu jednym zdaniem bede miała kisiel w majtach :classic_cool: tez to lubię :D🖐️