Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonikaWWA

JEDYNY SPOSÓB, KTÓRY RZECZYWIŚCIE USUWA TRĄDZIK - METODA Z USA !

Polecane posty

Gość bibka12
witam, nie rozumiem po co wam jakies konkrety, teraz to kosztuje 14zł i jest wszsytko napisane, w darmówce jest 5 kroków streszczone, w wersji płatnej są one obszernie wyjaśnione, co jeść na co dany produkt wpływa, jakie witaminy i suplementy (bo one też są ważne do zabicia grzybów itp) i oczywiście dieta tego gościa do której trzeba się ściśle zalecić... Dodam że też czytałem wieeeele tematów o trądziku i też widziałem wieeele tematów o diecie itp i prawde mówiąć dieta pomagała, tylko że wyeliminowanie załóżny pepsi którą się czesto piło nie wystarczy, oczywiście to co gość tam opisuje można znaleźdź w necie i tu życzę powodzenia, te 5 kroków możesz sobie sam rozwinąć szukająć info, ale tu masz na gotowo... Sam zaczynam to stosować, i jestem pewnien że pomoże bo to zatrucie w wieku dojrzewania posuje do mnie idealnie, ( i ci co mają trądzik i w to nie wierzą niech prześwietlą swoją przeszłość, jak się obrzywiali, co pili, czy grali coś w piłkę czy już należą go ery komputera)... i wtedy sobie odpowiedzcie czy to faktycznie może pomóc... i żeby nikt nie mówił gościa nieznam, a to że reklamuje swoją stronę to nic, innego jak normlana reklama jak się ludzie mają o tym dowiedzieć ??!! ja szukam już rok i oczytałem się o o trądziku jak pewnie mało kto tutaj, a dopiero pare dni temu na to wpadłem...

Gość ania bakon
Nie wiem czy coś wam mówi HB? Oni mają taki aplikator na trądzik - powinien spokojnie sobie poradzić. Hb ma kosmetyki naturalne, firma nazywa się dokładnie Hildegard Braukmann. Jeśli będziecie chcieli to kupić, to szukajcie w sieci - raczej w drogeriach ich kosmetyków nie spotkałam.