Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonikaWWA

JEDYNY SPOSÓB, KTÓRY RZECZYWIŚCIE USUWA TRĄDZIK - METODA Z USA !

Polecane posty

zaniiiepokojnaaa ja dopiero co zamówiłam, muszę jeszcze przelać kasę i potem czekać na lekcje:/ teraz niestety nei wiem na czym to polega, ale ten chłopak pisał, że mozna schudnąć do 10kg także myslę, że to coś związane z dietą jest... jestem tylko ciekawa czy zwrócą mi tą kasę po miesiącu jeśli nic się w moim wyglądzie nie zmieni:/ i jak tam naganiacze??? i jaaaaaaasne ; czy ten kurs jest beznadziejny to się dopiero okaże jak go wypróbuję. Macie rację duzo rzeczy można samemu w necie znaleść, ale ja od kilku dobrych lat męczę się z trądzikiem nie tylko na twarzy i jakoś w internecie przez ten czas nie znalazłam nic takiego co by mi pomogło, a w tym kursie może w końcu znajdę informacje, które będą wszystkie w jednym miejscu!

z tych stron co mi mrowa proponowała udało mi sie tylko wejść na mazidła.com, ale nawet tej strony jeszcze nie udało mi się dokładnie przejrzeć, bo nie miałam jeszcze tyle wolnego czasu. No cóż jak już zamówiłam kurs to go wypróbuję.

Ja wystarczająco dużo myslę! Mam problemy ze wzrokiem i nie dowidziałam jednej spacji! A jesli Ciebie tak bardzo irytuje to, że kilka osób chce jednak wypróbować ten kurs to po prostu nie wchodz i nie wypowiadaj się na ten temat, bo zamiast pomagać to widzę, że bardziej lubisz denerwować... Zaniiiepokojonaaa jak będę po kilku lekcjach z kursu to zdam Ci relacje i powiem czy warto zainwestować w taki kurs :) Pozdrawiam

Gość jaaaaaaaasne
Mnie tylko denrwuje, że tacy naciągacze ciągle znajdują naiwnych i wykorzystują ludzi. Tyle.

Gość jaaaaaaaasne
Aha, jak dla Ciebie ostrzeżenie przed oszustem i wyjaśnienie wątku innego nie jest pomocą to nie wiem co miałoby nią być?

Dobrze. Dziekuję Ci za to ostrzeżenie, może i jestem naiwna, ale chcę sprawdzić czy to tak naprawdę jest jedno wielkie oszustwo. Gdyby kosztowało powyzej 50zł nie zwróciłabym na ten kurs żadnej uwagi, ale majątku za to nie wydałam także po jakimś czasie zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.

Gość Karolajn29
No proszę, cóż za dyskusja. Nie rozumiem ludzi, którzy mają jeden cel w ciągu dnia - Ponarzekać, styrać, wyśmiać innych przez forum, może taka polska mentalność. Jak tam Basiu, zadowolona ? Powiem Tobie, że co kolejną lekcję dostaję, tym bardziej ona wartościowa jest. Czwarta lekcja to dopiero jest konkret, który nie ma opcji żeby zostawił ślady trądziku u kogoś, po prostu jak to mówi dzisiejsze pokolenie - "wymiata". Jestem zadowolona z zakupu :)

Gość Chaszczu
Oszustem nazywasz kogoś kto pomaga wyleczyć chorobę ? Dla mnie oszuści to dermatolodzy, bo oni w przeciwieństwie do autora kursu, mi nie pomogli. Karolajn29 daj do siebie maila, podzielimy się spostrzeżeniami :) Ja dopiero 3 lekcje studiuję i już są świetne efekty, zobaczymy co dalej będzie :)

Gość MagnoliaEsi
Witam ponownie ! To niesamowite, naprawdę, w końcu udało mi się pokonać trądzik, oby nie powrócił !!!!! Dziękuję za poinformowanie o tym kursie ! Pozdrawiam wszystkie dziewuchy !

Cześć wszystkim, jak Wam idzie pozbywanie się tego paskudzctwa? :) Mi dopiero dzisiaj zaksięgowali kwotę i w końcu dostałam 1 lekcję tylko niestety mam poważny problem:( MonikaWWA albo Karolajn29 podajcie proszę któraś z Was maile, bo potrzebna mi jest Wasza pomoc :(

Gość huoljk[
pierdolenie o Szopenie na zdjęciu jet facet z pryszczatą gębę bez makeupu a na drugim (rzekomo po kursie) facet z idealnie gładką...tapetą na pysku... Nie rozśmieszajcie mnie. Typowy business. Znowu z ludzi robią idiotów, a tu autorka pisze w większości sama ze sobą... a wy ofcorse łykacie wszystko jak jaskółki w locie. Żal!!!

Gość malapanew66
Witam wszystkich, chciałam się zapytać osób,które już przeszły trochę tej kuracji czy rzeczywiście są tak od razu widoczne efekty? pytam się ponieważ już bardzo długo walczę z trądzikiem, mam 22 lata a moja cera wygląda fatalnie:(( stosowałam już chyba wszystkiego, leki od dermatologa, ginekologa i internetowe też wypróbowałam ale niestety bez skutku, dlatego tez intensywnie się zastanawiam nad tym kursem czy go nie zamówię bo już naprawdę nie wiem czego mam się chwycić żeby pomogło:( a też z drugiej strony się zastanawiam czy to nie będą kolejne pieniądze wydane na nic. Proszę Was o jakąś konkretną budującą odpowiedz pozdrawiam serdecznie osoby które są już po jakimś etapie tego kursu proszę o wiadomość na maila askask456@wp.pl

Gość BartSpace
Witam, jak kursanci efekty ? Ja już po całym kursie, trądzik minął, a już myślałem, że będzie moją udręką do końca życia...Trzymaliście się wszystkich zasad?

Gość 0192827363354
A ja myślę, że to ohydne naciąganie ludzi...:( Obyś sam dostał/a trądziku, nieuleczalnego autorze/autorko.

Gość annakarenina9000
Trzymałam się zasad, co do jednej!!! Trądzik nie minął, jest jak był, nawet się powiększył, wyskoczyły mi pryszcze tam gdzie ich nie było...

Gość BartSpace
0192827363354 oraz annakarenina9000 to ta sama osoba :) Nie mogę się nadziwić, jak to niektórzy ludzie są toksyczni, że wszystko negują, co ktoś zrobił, komuś pomógł. Najlepiej siedzieć na forum i wszystko negować, tak, po co ktoś ma mieć lepiej, niech każdy ma źle tak jak ja...Żałosne :) Ja tam dziękuję autorowi, bo dzięki niemu już nie mam trądziku i mnóstwo kasy zaoszczędziłem. Pozdrawiam toksycznych

Gość Nadniebny
Mam pytanie, ile czekaliście na pozytywne rezultaty po tym kursie ? Pisałem z jedną kursantką i mówi, że po 2 tygodniach niesamowita poprawa, a słyszała, że niektórzy widzą ją jeszcze szybciej. Czekam na odp. bo się zastanawiam nad tym, teraz promocja to taniej

Gość glupota ludzka nie zna granic
blagam, ludzie ocknijcie się i przestancie wierzyć w takie bzdury. jak tak mozna naciagac niby mała kasa-efekt oczywiście żaden. leczeniem niech się zajmą specjaliści a nie grupa przypadkowych osób która pewnie nie widziała prawdziwego trądziku, nie wspominając że nie ma z nim problemu-BO GO NIE MA. kasę można zarabiać w bardziej uczciwy sposób a nie naciągać zdesperowanych...

Gość allleż allleż
A bartspace, MonikaWWA i wszystkie inne nicki piszące o cudownych rezultatach to też ta sama osoba: naciągacz i handlarz tego szajsu. Ja też się strasznie dziwię, że ludzie daja się takim jak wy nabierać :O

Gość lollo
tez uwazam ze to oszustwo. a autor tego scierwa na tym forum pisze sam ze soba. To czemu niby jeszcze nikt nawet mniej wiecej kurde nie podal o co chodzi??? to jasne - kup to sie przekonasz mhmmm 2X :) Nikt nie podal bo te wszystkie wypowiedzi sa odsamego autora tej strony. A na post o pytanie o co w tym chodzi? - cyt: no ja sie zdecydowalam i zobaczymy co bendzie, w kńcu to nie tak duzo kasy Żal mi Cie typie. Zgdzam sie z toba jaaasssssne w 100%. i pozdrawim jedyna kumata osobe. Ktos tam napisal ze sie chudnie 10 kg? Powodzenia nie mam zamiaru traci mojej wyjebanej masy hahahah

Gość yohanna666 bo tak
Jak ten kurs jest taki dobry to czemu nikt nie powie na czym on polega????? Śmieszne to jest.....

Gość idioci z was
naiwnych nie sieją Te kurs to tylko sposób na kasę dla właścieciela strony, a na bezplatnych stronach znajdziecie więcej informacji o tym jak zlikwidować trądzik (przede wszystkim zbadań hormony).Wiekszość pomarańczowych wpisów to wpisy tej samej osoby, oj dzieci,dzieci

Gość ta cała autorka ma
jeszcze jeden topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4608984 gdzie na siłę kieruje ludzi na te cudwone strony i nawet darmowe linki podaje. Nadal uważacie że ona wyleczyła sobie trądzik? Podaje, że ta strona to ebook, podaje linka do fragmentu, itp. Tania reklama po prostu

Gość annablue
Dokładnie, jak mozna być tak naiwnym i wierzyć w takie bzdury? "Metoda z USA" - :D:D:D:D

Gość przecież ten kto założył ten
temat podszywając się pod przeróżnych wypowiadających się rzekomo tutaj, nawet nie wysilił się by pisać w różny sposób:O wystarczy przelecieć cały topik i widać od razu, że większość postów jest autorstwa osoby, która założyła topik:O te nicki na jedno kopyto:O te pozdrowienia na koniec każdego posta:O tylko idiota może się na to nabrać:D metoda z USA:D naprawdę niezła ściema:D

Gość TheBill
Właściwie osoby wypowiadające się na tym Forum, są naprawdę różne, i tak naprawdę wali mnie to. Zastanawia mnie tylko jedno skoro ten sposób jest taki cudowny to dlaczego nikt nie opisał choć w skrócie jednej lekcji lub nie dał jakiegokolwiek przybliżenia tego Wspaniałego kursu.

Gość smrodek
SŁUCHAJCIE!!!! Mam pytanie ;P Po odstawieniu antykonc. hormonalnej, po +/- 2 mieś zaczęła mi się strasznie przetłuszczać cera (niegdyś idealna) i powyskakiwały ropne pryszcze na czole... próbowałam wszystkich kosmetyków i nic. po pol roku wrocilam do hormonow i po kilku mies sie unormowalo. teraz jednak chce je odstawic na stale i boje sie znow tych ubocznych efektow. czy uwazacie ze kurs pomoglby mi temu zaradzic??

Gość walic to!
napisze tak gówno prawda, mam tradzik od 5lat, bylem u dermatologa zdecydowałem sie na Izotek bo nie moglem na siebie patrzec, kompletnie nic nie pomagalo, pomimo skotkow ubocznych jakie sa wypisane zdecydowałem sie na kuracje 7miesieczna jestem po kuracji juz 1rok, zostaly mi okropne blizny na plecach wybieram sie do kosmetyczki na jakiejs kwasy bo dermatolog mowila ze inaczej sie tego nie pozbede zadnym cepanem czy inna mascia na blizny przyznam czasmi cos wyskoczy, przed kuracja mialem guzy, wypryski ropne :/ teraz takich nie mam jest poprawa i nie zaluje ze podjalem sie tej kuracji to co opisuja to samo scierwo dotyczace tradziku

Gość ahaaaaaaahahhh
A świstak siedzi i zawija.... NACIĄGACZE!!!!!!!!!!!!!:O

Gość kukus
Nikt nie mowi tresci, bo za to zaplacil a poza tym jest brdzo chronione prawami autorskimi. Dopiero co zamowilem, zobacze efekty.