Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonikaWWA

JEDYNY SPOSÓB, KTÓRY RZECZYWIŚCIE USUWA TRĄDZIK - METODA Z USA !

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie moje kochane walczące z tą okropną chorobą, jaką jest trądzik ! Głowa do góry, także próbowałam przez wiele lat wszystkiego, antybiotyków, izoteku, kosmetyków, które rzekomo miały pomóc. Od koleżanki dowiedziałam się o kursie antypryszcz, który usuwa prawdziwe przyczyny powstawania trądziku. Możecie sobie ściągnąć darmowy fragment na stronie antypryszcz.pl , który rozjaśni wam obraz na temat trądziku. W razie co pisać na priv ! Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Drogi kłębku, w darmowym fragmencie dostępnym na stronie wszystko jest jasno napisane, z pewnością lepiej, niż ja miałabym opisywać przyczynę powstawania trądziku :)

Gość Jędrysek
Pobrałem, przeczytałem. Rzeczywiście, to ma sens, chyba się skuszę, w końcu już tyle wydałem na te leki i kosmetyki i nic, pryszcze nadal są na twarzy :/

Z pewnością ten kurs sprawi, że już nie będziesz miał kłopotów z trądzikiem, po wypróbowaniu metody pochwal się wynikami ! Pozdrawiam

Gość Madziulkahirka
Dziękuję Moniczko, za tą informację, nie wiedziałam, że taki kurs w ogóle istnieje, już zamówiłam, oczywiście po skończeniu pochwalę się wynikami. A tutaj link do bezpośredniego pobrania : http://antypryszcz.pl/download/Antypryszcz_fragment.pdf Pozdrawiam serdecznie

Gość SandraSQL
Dzisiaj zamówiłam kurs, dostałam pierwsze materiały i ten człowiek rzeczywiście ma pojęcie na temat trądziku. W sumie koszt jest strasznie niski, znacznie więcej wydaję na kosmetyki. Pozdrawiam dziewuszki !

Czytałam ten darmowy, i bardzo mi się podobał. Ciekawe, czy bardzo różni się od tego, co ja stosuję. A stosuję lewatywy-oczyszczanie jelita grubego, oczyszczanie wątroby sposobem Huldy Clark, urynoterapię , aby utrzymać równowagę kwasowo-zasadową, smarowanie i masowanie olejkiem rycynowym. I zmiany na twarzy mam niesamowite, pogoiło się, wyrównało, placki czerwone wyblakły(jeszcze nie całkiem, ale bardzo). Aha, mam trądzik różowaty. Tak że, gdy tam pisze,że trądzik to wynik zmian hormonalnych i nadmiaru toksyn, to podpisuję się pod tym, jak najbardziej!A nadmiar toksyn może zaburzać gospodarkę hormonalną, a jakże. No, piszcie, kochane, piszcie, czy macie jakieś efekty.

Gość jaaasssssssssne
No przecież wiem, że nie podasz, bo wy wszyscy nawiedzeni co chrzanicie o tych toksynach nie macie na nie żadnych dowodów (dowód to publikacja np. na PubMedzie, a nie "kuzynowi wujka jujka zginął od tego pryszcz").

Gość Karolajn29
Wstyd mi za niektórych was, których zazdrość zżera, że ktoś pomaga innym pozbyć się trądziku, tym bardziej, że pisząc wyzwiska nic wartościowego nie dajecie do tematu, jak dzieci zachowujecie się, życzę abyście dojrzali. Ja z kursu nie korzystałam, ale właśnie się zapisałam, gdyż to co przeczytałam w tym darmowym fragmencie zachęciło mnie i to bardzo. Pozdrawiam normalnych :)

Publikacje w PubMendzie(!) to dla mnie nie zawsze dowód, ale Edgar Cayce to był ewenement, i to on polecał olejek rycynowy, i on winą za większość chorób obarczał spowolnienie wydalania i zły wpływ toksyn przedostających się z jelita grubego do krwiobiegu. Jakoś tak się dziwnie składa,że nowoczesna medycyna zaczyna w końcu przebąkiwać to samo. A ilu znam lekarzy, którzy polecają w beznadziejnych przypadkach urynoterapię, a niektórzy sami ją stosują, hi, hi. Ale ....jaasssnee..

Gość Chaszczu
Skąd jasneee wiesz o jakie to metody chodzi jak nie skorzystałeś z kursu ? Ja tydzień temu zamówiłem udział, gdyż 47 zł to nie pieniądz, dostałem pierwszą lekcję, ma być ich 8, i już widzę znaczną poprawę. Zobaczymy co dalej będzie, chciałbym obudzić się w końcu bez żadnego pryszcza !

Niektórzy w ogóle nie mają czym myśleć. Szczynami leczono ludzi i w starożytności, i w Polsce do XVII wieku, do czasu, aż wtrącił się kościół na prośbę felczerów. I teraz tym leczą się tysiące ludzi na całym świecie, tylko tym się nie chwalą, bo to uważane jest za be. Nie bądź taki pewny siebie, szczylu, bo jeszcze poważnie nie zachorowałeś, i oby nigdy.

Gość MagnoliaEsi
Kursanci i jak efekty ? Ja dopiero po 2 lekcjach, a cera już się fantastycznie poprawiła. Dawajcie znać jak wam idzie z kursem AntyPryszcz , trzeba się wspierać :)

Gość Karolajn29
Witam ! Jak pisałam, zdecydowałam się na kurs, i nie żałuję, poprawę już widać, lekcje są naprawdę obszerne, fachowo napisane, a zarazem prostym językiem, także jak najbardziej polecam :) Jak inni ?

Gość Dany25
Napiszcie coś więcej o kursie, bo nie mogę się zdecydować ;p

Hmmm a ile się płaci za zamówienie takiego kursu?? Naprawdę widzicie jakieś efekty? Napiszcie coś więcej o tym kursie, bo też się chyba skuszę :))

Gość Karolajn29
Moi drodzy, więc sprawa z kursem wygląda tak. Kurs trwa 2 miesiące. Jeden miesiąc kosztuje 47 zł, i znajdują się w nim 4 lekcje, które wysyłane są co tydzień. Jeżeli jesteśmy zadowoleni z rezultatów, to płaci się za drugi miesiąc, który także składa się z 4 kolejnych lekcji. Powiem tak, program jest niesamowity, takich informacji nie znalazłam nigdzie, już wiem skąd się bierze trądzik, i dlaczego robią tak niesamowitą kasę na kosemtykach, lekach, wizytach u dermatologów, co na dobrą sprawę w ogóle nie skutkuje. Osobiście jestem bardzo zadowolona, choć dopiero to 2 lekcja :) Pozdrawiam

Gość Dany25
Dzięki Karolajn za wypowiedź, zachęciła mnie, zamówiła, dam znać jak efekty ;P

Karolajn29 a te lekcje mówią o tym jakich kosmetyków powinnaś używać czy jakie stosować diety itp. ? Mam nadzieję, że to nie jest ściema, że jeśli to nie da żadnych zadowalających efektów to po miesiącu kasa zostanie zwrócona:/

Gość Karolajn29
Kurs będzie dawał niesamowite efekty, jeżeli Ty nie będziesz ściemniała i naprawdę dostosujesz się do zasad, oraz czynności, które zostaną Tobie przedstawione. Nikt do niczego nie namawia, jak nie jesteś zdecydowana to po prostu nie kupuj, ja jak pisałam jestem zadowolona. Pozdrawiam

Dzięki Karolajn29 :) Zastanowię się nad tym. Jeśli jest tutaj więcej osób, które zamówiły ten kurs niech piszą o efektach:) Jeśli ja się zdecyduję to też napiszę :) Pozdrawiam

Gość zaniiiepokojonaaa..
na czym polega to leczenie? Co sie stosuje?

Gość zaniiiepokojonaaa..
Prosze niech sie wypowiedza ludzie, ktorzy sie na to skusili, bo tu nawet nie jest podany sposob leczenie.. Wypowiedzcie sie czy faktycznie ten sposob dziala

zaniiepokojonaaa wierz mi, ja też chciałabym wiedzieć na czym to dokładnie polega, ale stwierdziłam raz kozie śmierć i zamówiłam ten kurs... jeśli będę widziała jakąś poprawę wyglądu mojej okropnej cery to na pewno napiszę o tym, a jak poprawy nie będzie to też napiszę :] :|

Gość zaniiiepokojonaaa..
basia1551 od kiedy stosujesz ta metode? na czym ona polega, na diecie, na oczyszczaniu? o to mi głownie chodzi ze w tresci za darmo nie podaja konkretów. Czy jest tu ktos, kto moze podac prawdziwe recenzje? Bo nie wierze w te na stronce, moga byc wymyslone. Prosze o opinie, bo zastanawiam sie nad rozpoczeciem kuracji izotekiem

Gość jaaaaaaaasne
Na czym polega to leczenie? Na naciągactwie, tak jak w przypadku różnych innych "ekskluzywnych" i 'jedynych" i "wyjątkowych" rzeczy jak te w telezakupach. Jakby to naprawdę działało to ktoś zarabiałby na tym kokosy w jawny i powszechny sposób (np. otwierając sieć specjalistycznych gabinetów), a nie spamując na forach. Nieprawdaż?