Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxsmilexX

Ciąża

Polecane posty

Gość XxsmilexX

Witam. mam problem i nie wiem co robic. Ostatnią miesiączke mialam 12.08 pare dni temu mialam tylko lekkie ciemne plamienia. Zrobilam oczywiscie test i wyszedl negatywnie. chciala bym sie dowiedziec czy któras z pan robila kiedys test ktory wyszedl negatywnie a w rzeczywistosci byla w ciazy ??

no jeśli ost. @ miałaś 12.08 to test powinien wyjść choćby nie wiem co. (jeśli byłabyś w ciąży) bo ja miałam 14.08 a jestem właśnie w 6 tyg. i 3 dniu:)

Gość XxsmilexX
pierwszym moczem czyli chodzi o poranny tak ?? kurcze poszla bym do lekarza ale bardzo ciezko sie dostac... za niedlugo zrobie nastepny test ; ) nie powiem bo z tej jednej kreski jestem niepocieszona... ; /

Gość nininka
A może zrób test z krwi? jak jesteś w ciąży to na pewno wykryje.

ja zaszłam w ciąże w końcu lutego (ostatnia @ 07.02) test robiłam w połowie marca i negatywny w kwietniu też i w maju dopiero czerwcowy wykazał ciążę :D:D:D (te od kwietnia do czerwca robiłam z ciekawości kiedy wkońcu wyjdzie prawda) okazało się że po pierwsze chyba jakaś wadliwa seria testów była (wszystkie prócz czerwcowego robiłam pink testy) a po drugie nawet teraz mam bardzo niski poziom hcg w 21tc miałam poziom wskazujący na góra 10tc :) ale pewnie bardzo rzadkim przypadkiem jestem :)

Gość nininka
Podobno im bardziej zaawansowana ciąża tym mniejszy poziom hormonu... ale nie wiem, ja robiłam tylko dwa testy ciążowe i obydwa pozytywne (5-tego i 6-tego dnia po terminie @). Teraz jest 31 tydzień...

Gość ... :(
Mam problem, pomozcie mi :( Chodzi o to iż, jestem nastolatka, w niedziele, tydzien temu uprawialam stosunek. byl on dosyc mocny.. nastepnego dnia dostalam okres, a cykle mam jeszcze nie regularne ale bylyt zazwyczaj okolo 1. Dostalam 20, troszke za wczesnie. Pozniej odczuwalam straszny bol podczas oddawania moczu, z czasem bol zniknal a teraz odczuwam co jakis czas okropny bol brzucha. Co moze byc przyczyna? : ( Za nim chlopak skonczyl wyszedl ze mnie i dopiero po chwili spuscil sie, nie skonczyl we mnie. Bardzo prosze o pomoc. :(

Gość XxsmilexX
udalo mi sie dostac do lekarza i jutro ide ; ) moze dolacze do grona kobiet ciezarnych ; )

mi pozytywny test wyszedl 4 dni po spodziewanej @... ale ja juz wiedzialam swoje... inaczej sie czulam.. ale nie ma to jak bHCG z krwi..

no ponoć beta spada ale i tak docent jak zobaczył wynik to się za głowę złapał i od razu jakies hormony dostałam na podtrzymanie bo stwierdził że strasznie niski poziom teraz już 34tc więc spokojna już jestem ale z tymi testami to komedia była :D:D:D żeby test wykrył dopiero 4-miesięczną ciążę :D:D:D dobrze że mamy też inne objawy ciąży

Gość iweczka222
Mam pytanko- czy mogę wykluczyc ciąże jeżeli robiłam 2 testy 1,5 miesiąca po stosunku-oba negatywne,miałam jeden okres po stosunku(krótki,dosyc skąpy,ale takie miewam+pms tak jak zwykle), zaś pod koniec miesiaca bylam u ginekologa-na podstawie badan ogólnych i usg powiedzial mi ze w ciąży nie jestem-to byłby licząc jakis 7 tydzień ciąży.Boje sie,bo spoznia mi sie teraz okres jakies 3 tyg,mam bolesne piersi,ciemniejsze brodawki i bole podbrzusza...Leczylam sie na grzybice antybiotykami,nie wyleczylam jej do konca bo wciaz mam grudkowate uplawy...Czy moze to byc przyczyna opoznienia okresu?

każda infekcja czy to bakteryjna czy grzybiczna może być przyczyną opóźnienia okresu i skoro według wszystkich badań, lekarza i usg w ciąży nie jesteś to pewnie przyczyną jest właśnie ta infekcja

Gość iweczka222
to skąd te wszystkie objawy,bóle brzucha czy te piekkące piersi?Bardzo mnie to niepokoi:( Nie wiem czy nie zrobic 3ciego testu,moze po miesiącu od kiedy robilam tamte dwa,ten dałby juz na pewno wiarygodny wynik...a myslicie,ze w 7mym tyg lekarz juz na pewno by cos widzial,chociazby pusty pęcherzyk ciążowy?