Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza MW

Kupiłam już kilka rzeczy dla mojego maluszka:)

Polecane posty

wózek mam trochę podobny a łóżeczko dokładnie to samo w kolorze red :) i 850zł za to wszystko to faktycznie przystępnie :)

nie jest tak dużo, najważniejsze rzeczy masz :) osobiście wolę drewniane łóżeczka, ale jak kto woli... wózek tez bym wybrała inny, ale dlatego, ze zależałoby mi na tym, aby miał koła zwrotne i był mniej masywny.

Gość google nie parzy, nie gryzie
wózek fajny i funkcjonalny z tym że kolory fatalne! kojec (bo to nie jest łóżeczko) dobre od 6 miesiąca, chyba że wcześniej zamierzasz milion razy dziennie łowić noworodka z dna tego czegoś

Gość oonnnnnn
łóżeczko turystyczne dla dziecka do spania na pierwsze miesiące??? oj nie polecam, fajnie miec takie u dziadkow, ale ja bym w tym dziecka ''na stale '' nie trzymala..

Gość a ja planuję kupić
przeciez te łóżeczka mają podwieszane dno dla maluszków i niczego nie trzeba łowić. są dwa poziomy.

Gość bershkaa
tak ale do tych kojców dają lipne materace wiec zaopatrz sie w taki materac koko-gryka

dokladnie ja mam turystyczne z dwoma poziomami ale to sa drozsze ja dalam cos 350zl za swoje i oczywiscie dokupilam do niego materacyk

Gość oonnnnnn
i co z tego ze podwieszane? chciałabyś spać na takim czymś?? dziecko potrzebuje normalnego materaca..moj siostrzeniec ma taki kojec ale uzywaja go tylko na wyjazdach..wdzialam jak to wyglada z bliska, dotykalam i na prawde nie polecam tego na stale ..

a ja planuję kupić a głęboki wózek masz??? czy planujesz noworodka w spacerówce wozić :D

Gość inninis
aha i materac oczywiści trezba dokupić bo te w komplecie z łóżeczkiem są do kitu

Gość a ja planuję kupić
onn wychowałam w takim woje dzieci. Oczywiście też dawalam dodatkowy materac a nie jakaś gryka kokos tylko piankowy żeby nie bylo za ciężko bo ten górny poziom ma swój limit wagi.

Gość mozesz zrobic na rosole
a ja planuję kupić Ten wózek ma malutkie kółka i zimą będzie go bardzo ciężko prowadzić. Łóżeczko turystyczne fajne, ale z dokupionym materacem. Fajne jest z opcją bujania, zawsze można jej zaniechać.

a ja planuje kupić- z tego co widzę to ten wózek nie jest przystosowany do niemowlaka...owszem są spacerówki dla niemowląt, ale ten akurat raczej się nie łapie...

Gość harsh
i jak się chwalicie to ja tez sie pochwale co ja kupiłam dla mojej córci:D mieszkam w UK, także rzeczy są stad, http://www.mamasandpapas.com/product-urbo-2-in-1-black/103725300/type-i/ http://cgi.ebay.co.uk/ALICIA-BABY-DAY-SLEIGH-COT-BED-FREE-SPRUNG-MATTRESS-/200517528611?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&hash=item2eafc6ac23 no i oczywiście masę innych rzeczy;] ubranka, wanienka, butelki, smoczki, zabawki itp:D ja co prawda jestem juz w 30 tyg i tak kompletuje od 22, dzień po pierwszym usg byly zakupione ubranka:D

Gość a ja planuję kupić
Zimą też dam radę. Mieszkam w domu na zadupiu i nie urządzam zimowych kilometrowych spacerów. Wychodzimy na podwórko i tyle. A jak gdzieś dalej to samochodem.

Gość Luiza MW
tak to łózeczko ma podwieszany poziom, ale zobaczymy jak trzeba bedzie to dokupie materac. kolor wózka wziełam zielono szary bez tych wzorków.

Gość Luiza MW
harsh łózeczko sliczne, tez myslelismy nad drewnianym ale w koncu kupilismy turystyczne. podobają wam sie czarne wózki dla dzieci, mi nie bardzo a widze ze duzo teraz takich

Gość harsh
dzieki oj nad wózkiem zastanawiałam sie baaaardzo dlugo..., byl testowany na moim siostrzeńcu;) , jest na prawdę rewelacyjny i polecam, nie wiem tylko czy nadawałby się na Polskie zimy, ale jest leciuteńki i jak się rozkłada to bardzo delikatnie,

Gość na poczatlu moze byc ciezko...
masia lozeczko super tez takie chce miec chociaz jeszcze w ciaz nie jestem:D

Gość harsh
a łóżeczka jeszcze nie mam w domu;/ także nie wiem jak będzie wyglądało na żywo, mam na dzieje ze jak ze zdjęcia:D

Szukała i szukałam,i w sumie za takie pieniądze to się opłaca. Pisałam do osób, które wcześniej zakupiły to łóżeczko i mówią że są bardzo zadowoleni. Jeszcze przebijak muszę kupić. :)

Luiza MW to fajnie bo te kółka są fatalne sama przyznaj ;) a ja planuję kupić - ten wózek po starszakach jak najbardziej ok :) mi się tez podobają takie bez udziwnień !

Gość harsh
Masia , fajne łóżeczko no i z szuflada to na pewno na plus,