Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la.gasolina

czemu kobiety nie chcą łysych?

Polecane posty

Gość la.gasolina

myślimy że to my mamy problemy z włosami... ja właśnie przeczytałam ostry artykuł "łysiejesz? seks masz z głowy" http://interia360.pl/on-i-ona/artykul/ysiejesz-seks-masz-z-glowy,39159 i naprawdę współczuje facetom jeśli chodzi o włosy.. Zaczęłam się zastanawiać co bym zrobiła, gdyby mój chłopak zaczął nagle łysieć.. przecież bym go nie rzuciła z tego powodu! Jak myślicie, czy autor ma rację mówiąc, że nie chcemy być łysymi?

Gość blo skie fka
seks nie jest z głowy tylko z kutasa

Gość hjhjhjhjhk;
mój łysiejący chłop nadrabia ładną buzią i super charakterem... zawsze mozna brac cos na te hormony.........

To proste, łysy jest nieatrakcyjny, łysina kojarzy się ze starością, ja też nie lubię łysiny u faceta i nie postrzegam łysych jako atrakcyjnych. Gdyby mój ślubny wyłysiał, jeszcze bym to jakoś przeżyła, ale nic ponad to.

Gość łycha
może i byś go nie rzuciła, ale czy zaczęła byś chodzić z kimś kto jest łysy? mnie np by to brzydziło - zwłaszcza łysina na czubku głowy jest ohydna, nie mówiąc już o czesaniu na pożyczkę. co innego całkiem łysi - jesli robia to stylowo i nie wyglądają jak drechy to spoko. Ale z łysym drecholem nigdy się nie umowie :PPP

Gość oral.be
bo wyglądają żałośnie podczas oralu