Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipbalm

Co myślicie o tej lasce?

Polecane posty

w listopadzie skoncze 19 lat :P moja mama miała tak samo :) miała 23 lata, a ja mialam juz roczek :P poszła do sklepu po ser a sprzedawczyni z tekstem " a nie wyrzuci cie mama z tym serem?" :P:P

Gość Ósmy
bardzo ladna blondyneczka!

mam 23 lata i też mnie proszą o dowód . z jednej strony zaleta z drugiej czuje się głupio;p hehe :P co do tej laski nie to że zawistne kobiety, jak dla mnie jest przeciętna i tandetna. i prawda jest ,że my kobiety jesteśmy surowsze ocenianiu bo mamy jakieś wyczucie , a zauważyłam ,że dużo facetów nie jest zbyty wybrednych i im się każda podoba (prawie):P

Gość do ewelinka...
ale powiem ci,że mnie już to troszkę denerwuje...:) dlatego,że niektórzy traktują cie jak gówniare a nie 'pani'. Co idę do sklepu to słyszę: w czym ci mogę pomóc, itp :O To jest wkurzające. Jedynie jak jestem z dzieciakami to jestem 'pani' :D. No i lipa,ze trzeba dowód nosic cały czas.

Gość bez jadu
Szczerze? Ładna kobietka z loczkami.

to ja mam na odwrót :D nie lubie jak ktos mi mówi Pani.. wole na Ty :P alkoholu tez czesto nie kupuje :] no widocznie w genach :) zobaczymy za kilka lat :P

Gość Lipbalm
eweLinka Stan tutaj i inni - załóżcie swój wątek. Ja potrzebowałam opinii na temat innej osoby.

Ewelinko, dobrze ze, alkoholu nie lubisz :o ja tez nie przepadam. Z buzi wyglądasz na bardzo miła i dobra osobę 🌻

Gość do ewelinka...
no ja też nie lubilam jak pani mówili, ale jak masz dzieci to już się to trochę zmienia i nie chcesz być spostrzegana jako dziecko,tylko jako kobieta 'pani' :)

to chyba ci pisza, co uwazaja o tamtej osobie? masz juz multum wypowiedzi, ze jest ładna.. Czekasz az napisza, że paszczur? zaakceptuj to, ze masz powód do zazdrosci.. :/

Gość do ewelinka...
no ja też nie lubilam jak pani mówili, ale jak masz dzieci to już się to trochę zmienia i nie chcesz być spostrzegana jako dziecko,tylko jako kobieta 'pani' :)

tzn. napije sie, ale okazyjnie.. i to nie, zeby byc pijana, lampka wina mi wystarczy :) a i tak za kazdym razem nie pije. Musi przyjsc smak :P piwa nie znosze, jak dla mnie za gorzkie :P wódki nigdy nie próbowałam i nie mam zamiaru :) Ogólnie do alkoholu mnie nie ciagnie, wole słodycze :D

Gość do ewelinka...
do AUTORKI TEMATU BRAK CI PEWNOSCI SIEBIE, skoro uważasz,że ona jest ładna,jest 'konkurencją'. Najwyraźniej czujesz i spostrzegasz siebie jako mało atrakcyjna. Ja bym nie potrafila wkleić zdjecia jakiejś dziewczyny i pytać czy jest ładna :O ot cała prawda

Gość do ewelinka...
do autorki tematu a tak na marginesie,to dla mnie ta dziewczyna jest przeciętna, szału i wielkiego 'wow' nie robi. Ale to wg mnie. Nie wiem jak ty wyglądasz,ale domyślam się,że też przeciętnie,bo jakbyś była ładniejsza to nie pytałabyś nas czy ta dziewczyna jest ładna tylko już z góry założyłabyś,że jest brzydka

Pokaz swoje zdjecie, powiemy ci czy masz sie czego bac, pewnie jestes gruba klucha i nie dbasz o siebie. Dlatego sie boisz kaszalocie