Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilianna

7 miesiąc ciąży i brak wizyty u lekarza...

Polecane posty

Gość taka ta czarna
Moja głupia bratowa tez poszła dopiero w 5 m-cu ciąży do lekarza,jak ją moja mama pogoniła.A tak ją nic nie obchodziło czy z dzieckiem wszystko w porządku.

Gość Emilianna
ale kiedys kobiety przeciez nie chodzily do lekarza czasem rodzily w domu i wszystko bylo w porzadku

Gość Cytrynkovaa
Ja się nie dziwię, lekarze teraz tacy mili, że się odechciewa wizyt :(

Co Ty, teraz Ci się juz nie opłaca iść do lekarza. Dobrze sie czujesz przecież, termin porodu też sobie sama obliczyłaś, to po co do lekarza pójdziesz, jak to wstyd? Poród gdzie planujesz? U siebie w domu, u znajomych, czy może w jakimś hotelu? Albo w wodzie- na basenie? Bo przecież tyle wytrzymałaś, to w czasie porodu też nie opłaca sie iść do szpitala :o

Gość nie wierzę, że to ma
że to ma miejsce... zresztą jak zuważyła jedna z osób - termin 12.11 nijak się ma do miesiąca ciąży z tematu. to jakiś dzieciak pisze, więc nie dajcie się wkręcać.... pewnie jak to czyta to mu dyga :) a fuj

Tak, ale to że zaczęły chodzic do lekarzy w trakcie ciązy pozwoliło im uniknąc wielu komplikacji w trakcie porodu, pologu i póżniejszych poroblemów z dzieckiem.Juz nie wspomnę o tym że umieralnosc okołoporodowa matek i dzieci drastycznie spadła przez te lata. chodzenie do lekarza w ciązy to nie fanaberia a konieczność!!

"Emilianna - ale kiedys kobiety przeciez nie chodzily do lekarza czasem rodzily w domu i wszystko bylo w porzadku" tylko smiertelność niemowląt była znacznie wyższa :D ale istotnie, nic takiego. i pilnuj nicka jak juz piszesz pod kilkoma ;)

Dziewczynko od LG COOKIE idz policz moze zadania z matematyki wyjdzie Ci na dobre chyba sie wkopalas z prowokacja:O

Gość Ojaa Olla
niby dlaczego? chce sprzedac tel rowniez czy to takie dziwne...? ale powiedzcie szczerze czy cos mi teaz pomoze wizyta u lekarza jak nawet jest cos nie tak???

Gość Ojaa Olla
nie mi tylko dzicku... prosze o powazne odpowiedzi

Ale czemu nie poszłaś do lekarza? Jesteś nieletnia? Wstydzisz się badania?

Gość Ojaa Olla
wstydze sie okropnie... mieszkam na wsi i nie mam zielonego pojecia gdzie lekarze przyjmuja...

Gość Ojaa Olla
trudno ale taka jest prtawda

Gość Ahh tak kochająca:)
oczywiscie najlatwiej sie smiac z czyjegos nieszczescia...

Gość Ojaa Olla
;/ przeciez na wizyte bede teraz czekac okropnie dlugo...;/

masz racje, głupota to nieszczęscie i istotnia bardziej wypada nad nią płakac niz sie smiac... ale mimo wszystko :D

"Ojaa Olla 0 ;/ przeciez na wizyte bede teraz czekac okropnie dlugo...;/" no to akurat, umowisz sie na wizyte i na niej urodzisz od razu :D cały wstyd odwalisz za jednym zamachem :D

Gość mammmmmma
ola, emiliana czy jak tam Cie zwą. to, ze jestes ze wsi nie tlumaczy nie wiedzy o lekarzach- blagam skoncz pier*** bo nie jestes 1-sza we wsi co jest w ciazy, akurat zadna by Ci nie powiedziala gdzie jest lekarz... moze jeszcze podac Ci nr na pogotowie- no chyba,z e na sianie chcesz rodzic?

Gość Ojaa Olla
myslcie sobie co chcecie ja pisze tutaj prawde...

idz do lekarza jak najszybciej!! nie przejmuj sie ludzmi, wstydem itp. lepiej poozno niz wcale . dziecko najwazniejsze! idz ! tylko pamietaj date poczatku ost miesiaczki (chociaz orientacyjnie)