Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka czekolady z orzechami

o mniejszosciach seksualnych

Polecane posty

zastanawia mnie jak to jest... bywa, ze facet wyglada jak gej, tzn. sprawia takie wrazenie, jego gesty, sposob mowienia np. a wcale nim nie jest. i bywa ze kobieta wyglada jak facet, zachowuje sie mesko, meskie gesty itp, a wcale nie jest lesbijka. czy sie myle? jak to jest? troche nawiazuje do rozmowy tej slynnej juz radziszewskiej i smiszka w dzien dobry tvn. na poczatku pomyslalam o nim, ze mozliwe, ze jest gejem, ale potem ona wspomniala o tym, co potwierdzilo moje pierwsze wrazenie. tak na marginesie, to mogla to sobie darowac. no ale wiecie o co mi chodzi. np. o kamelu mowia, ze jest gejem. skad ta pewnosc, skoro ma dziewczyne, a to, ze jest przystojny i zadbany, to przeciez o tym nie swiadczy.

Gość poniekad razjaa
jakby to była prawda to szczuka by była lesbą, a nie jest

hhehe :) no wlasnie. no ja mam np. znajomego, ktory bylam pewna, ze jest gejem, bo tak sie zachowywal jak kobieta, niemesko, a okazalo sie, ze ma zone, dziecko.

no dziwne to troche. wiadomo, ze kazdy jest inny, ale sa bardzo kobiecy mezczyzni i bardzo meskie kobiety. dlatego zastanawialam sie czy tego typu osoby sa homoseksualne.

Gość amnezja__
na pewno więcej jest takich facetów niż kobiet, wielu, sławnych 'zniewieściałych' nie przyznawało się, twierdząc, ze są metro, później bi, ale tak czy siak wychodziło prędzej czy później na jaw to, że są homo, a w kamelu czy janiaku nie widzę zbyt żadnych 'zniewieściałości' - nie chodzi mi tu a wygląd czy dbanie o siebie, a bardziej o kobiece gesty i ten specyficzny dla gejów ton głosu, natomiast 'męskie' dziewczyny czy to z zachowania czy z wyglądu częto są hetero

no ja tez w janiaku ani kamelu nie widze cech typowych dla gejow, tak jak wspomnialas, ton glosu chociazby czy gesty. no a jacek popniedzialek? tez nie wyglada. raczek? to samo. wielu z nich wyglada na normalnych facetow. jesli chodzi o kobiety, to czasem niektore wygladaja tak, ze nie mozna ich odroznic od mezczyzn i te mnie zastanawiaja wlasnie.

Gość ufhjdsbfjks
podnosze

bo para gejowska dzieli sie na tych meskich i tych damskich :) Mam sasiadki - lesbijki. Jedna ostrzyzona na zero, zawsze w bojowkach, chodzi jak facet. Druga ze tak powiem - normalna :))