Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOBE

Nieprzeyjemna wiadomość

Polecane posty

Gość OOBE

Witam. Dostałem dziś niespodziewanie wiadomość od swojej dziewczyny: "Więcej nie wezmę go do ust. Porządnie go myj... jak jest nieświeży to nie jest przyjemnie" Byłem nie dość, że zirytowany to bardzo zaskoczony tą wiadomością. Dbam o swoja higienę. To jest najważniejsza dla mnie rzecz. Chciałem się z nią skontaktować, ale do tej pory nie mogę mimo, że możne odebrać telefon... Co zrobić? Jak się zachować?

Gość ....lll
a ile ta twoja dziewczyna ma lat...???? o takich rzeczach raczej nie mowi sie w smsie...

Gość JAPIERDDZIELEEEEE
to chyba prowo:O jak uprawiacie oral to chyba jestescie blisko ze soba.. wiec powiniscie mowic wprost... o taklich rzeczach

Gość OOBE
Właśnie... Ona ma 25 lat i rozmawiamy ze sobą na każdy temat. Widać chyba nie do końca... Czuje jakiś niesmak :(

Gość no. sorki ale...
niesmak to ona chyba czuje! trza sie myć, chłopie! i jeszcze sie użalasz?

Gość OOBE
Kiedy to ja dbam o swoją higienę. Ona sama kiedyś stwierdziła, że "wyjątkowo dbam o siebie"

Gość bdb,,
jak mam być szczera to penis raczej nie jest za smaczny i nawet w godz po kąpieli jest już lipa... może następnym razem umyj się dokłądnie przed seksem... albo chusteczki do higieny intymnej.

Gość upupup....
to nie tak jak wszyscy myślą, mimo że facet dba o higiene czasem penis dziwnie pachnie, nawet zaraz po myciu, ja nie mówie tego wprost mojemu narzyczonemu, wiem że porzadnie go szoruje:) ale czasem dla mnie śmierdzi i poprostu nie biore do ust, bo na wymioty mnie ciągnie i tyle. Mysle ze ruch należy do Ciebie, dziewczyna chciała sie przełamać i zrobić Ci dobrze, a tak naprawde to sie zraziła ( wiem co mówie ) musisz przedewszystkim pokazac że jej ma byc przyjemnie i że bedziesz bardzo dbał o higiene a jak nie bedzie wporzadku to niech Ci powie, ustalcie co i jak zeby później nie było rozczarownia, i przedewszystkim nie naciskaj na to jeżeli jest coś nie tak

Gość sikijaka
a moze jej sie esemesy po myliły

Gość kuten
jak nie odbiera telefonu to moze do niej pojedz

a moze jej sie esemesy po myliły :D a tak właściwie ,to może miala na myśli co innego skąd wiesz może np śliniła Twój telefon:D albo kota:D:D:D

Gość Sunia Pancia
Mnie też się wydaje, że jej się wiadomości pomyliły.myślę, że chodziło jej o innego pana:D Tak czy siak do bani:(

Gość upupup....
czasem od ręcznika może smierdzieć :/ albo jak schowasz go mokrego do gatków :)

Gość a moze umyles ale masz grzyba
albo co