Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostra czy chlopak

Wygralam wycieczke dla 2 osob, mam dylemat z kim jechac:(

Polecane posty

Gość Siostra czy chlopak

Wygralam 10 dniowa wycieczke do Brazylii. Ja, moja siostra i moj chlopak nigdy nie bylismy w zadnym egzotycznym panstwie, wakacje spedzamy tanio w Polsce. Brazylia to marzenie mojej siostry od kilku lat, mam szanse spelnic to marzenie zabierajac ja ze soba (wycieczka jest 2 osobowa) z drugiej strony mam chlopaka z ktorym jestem od 3 lat. Nie mozemy sobie pozwolic na taki wyjazd, oszczedzamy pieniadze bo chcemy sie wyprowadzic na swoje. Tak bardzo sie ciesze ze mam ochote wszystkim powiedziec o wygranej, ale jeszcze nic nie mowie bo mam niesamowity dylemat komu zaproponowac wspolny wyjazd. Kogo bym nie wybrala druga osoba bedzie zawiedziona :(

Ja bym zabrał siostre!!! Po pierwsze,że jest to rodzina i jest to jej marzenie.A z chłopakiem różnie bywa za rok już razem możecie nie być (oczywiscie tego nie życze)i co wtedy? Żałowała byś,że nie wzięłaś siostry;/ Decycyzja należy do Ciebie:) Pozdrawiam:)

Gość Chyba trzeba

Gość Chyba trzeba
porozmawiać z chłopakiem i siostrą może któreś ustąpi ?

Gość ,,kolo,mk
a moze niech jedzie chlopak i siostra

Gość moijmoi
Zabierz siostre, skoro marzy o wyjezdzie do Brazyli, bedzie ci wdzieczna do konca zycia!

Gość moijmoi
aha, napisz jak wygralas te wycieczke, ja tez chce:D

Gość a jjaaaa
Jeżeli siostra nie była to warto ją zabrać :) Z facetem zawsze można pojechać

Ja też raczej bym zabrała siostrę, skoro to jej marzenie. A z chłopakiem możesz jechać jeszcze kiedyś np. w podróż poślubną lub jak się wprowadzicie na swoje.

Gość Ja bym wzięła faceta
Skoro marzeneim Twojej siostry jest wyjazd do Brazylii to niech na to troszkę pooszczędza i zrealizuje marzenie. Ale teraz to Ty i Twój facet na wszystkim oszczędzacie żeby iść na swoje, myślisz że tak szybko uda Wam się gdzieś razem wyjechać? Skoro to poważny związek powinnaś wziąć chłopaka. Ja z moim facetem też jestem od 3 lat i byłoby mi przykro gdyby postanowił zabrać na wycieczkę brata a nie mnie...

Gość TakaSobieJestemJa
Szczerze to ciezki masz wybor, ale Jesli myslisz o powaznej przyszlosci z chlopakiem to jedz z nim.

Gość ja juz wiem
wybralabym siostre, bo po pierwsze to jej marzenie, po drugie, jak juz ktos napisal, z chlopakiem nigdy nic nie wiadomo, a siostra to zawsze siostra

Gość a jakie masz
kontakty z siostrą? Czy oprocz bycia siostrą jest też przyjaciółką? Cięzki wybór... Nie mam siostry więc ciężko doradzić... ale gdybym miala taką z którą miałabym świetny kontakt, to pojechałabym z siostrą. Z chłopakiem jeszcze wiele razy gdzieś wyjedziesz, z siostrą malo prawdopodobne. Chlopakowi może być przykro, bo to taka okazja! a siostrze bo to jej marzenie...