Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goosc

Eh Kobiety marudne i brakuje im orgazmu

Polecane posty

Gość goosc

Gadają że mój facet ma taki i taki. To nie od penisa zalezy czy da orgazm. Ponieważ kazdy penis jest podobny ale rozni sie rozmiarem. Więc zaczynam w seksie najwazniejszy jest atmosfera i czy zakochani i tak dalej i nawet dobrze zbudowany facet i zadbany i pachnący to kobietom sie przewraca w głowie. Podniecenie kobiet nawet wystarczy język i ręka żeby doprowadzić kobiety do wielkiego oragzmu. Nie wiem jak wybiorą kobiety gdy facet jest dośc przystojny i ma srednią wielkosc penisa czy brzydki facet a ma pokazny rozmiar penisa. To jak. A wszyscy wiadomo że kobiety piszczą na widok przystojnego faceta. A jesli chodzi o seks to kobiety same muszą dopasować. Bo facetom z małymi i duzymi peniskami nie mają czym przejmować , ponieważ zawsze mają orgazm. Więć niektórzy myślą ze wystarczy włozyc wielkiego kutasa zeby miec od razu orgazm. Hehe. To zalezy jak facet doprowadzi orgazm kobietom. Wszystko zalezy od uczucia i przebieg gry wstepnej i atmosfera. Powtarzam orgazm nie zalezy od wielkosci penisa. Sam sprawiam ból kobiecie seks chyba mam za duzego i wkurzam sie ze jej boli. Więc robię często delikatnie i nie do konca wsuwam. Więc nauczyłem się obchodzić kobietę i często doprowadziłem jej niesamowity orgazm. Twierdziła że mocny orgazm miała gdy doprowadziłem za pomocą języka :) Wiadomo kobiety są rózne jedna będzie kocicą a druga będzie królikiem. Więc rozmiar penisa nie ma dla mnie znaczenia. Ponieważ kobiety oczekują czułości i miłosci. Panom nie przeszkadza gdy kobieta ma małe czy duże piersi.Więc głowa do góry.

Gość zalotne sygnały
ciekawe :) O tak jezykiem:) A ile udało ci się tak zrobic? 2 orgazmy czy tylko 1:P? A jaka to kocica? a jaka to królik? Bo to mnie zaciekawiło:)

Gość zalotne sygnały
kocica to ta co zmysłowe ruchy a krolik?

Gość goosc
Jest to sprawą indywidualną kobiet i zalezy jak mają. Orgazmy są rózne od słabszego do silniejszego. Kazda kobieta inaczej przezywa. A są kobiety które w ogóle i nie miały orgazmów.

Gość matacz...
wszystko zalezy - Ty zbyt uprosciłeś !! fakt jest taki , ze paluszkiem mozna kobiete do orgazmu doprowadzic , ale co z tego !! i tak najwiecej liczy sie prawidłowe wypełnienie !!! pochwy

Gość goosc
Kocica to sami domyslcie czyli ostre są hehe a królik to symbol playboy i sami zobaczcie jak zachowują króliki w necie.

Gość matacz...
krulikiem to moze byc facet jak juz :)

Nie uogólniaj :o Większość z tego co napisałeś nie tyczy się mnie, jak i pewnie wielu innych kobiet :o

Gość goosc
Matacz masz rację ze liczy rowniez o wypelnienie pochwy. Tu chodziło mi ze oprócz tego ,ze są inne sposoby podniecenia.

"Tu chodziło mi ze oprócz tego ,ze są inne sposoby podniecenia. " No jest mnóstwo sposobów podniecenia :o Mnie podnieca głos, widok mokrej pauki, erotyczne opowiadania, ból, poniżenie i jeszcze kilka innych rzeczy. A Ty mylisz pojęcia :o

Gość goosc
Do perwesji . Jesli nie tyczy tobie to więc to szukaj innego pokoju.

Gość matacz...
sex sklada sie z poczatku , srodka i konca koncem jest orgazm , ale byc nim nie musi ... najwazniejszy jednak jest - srodek ... ale - też co kto lubi - orgazm to ja mogę miec z kilka minut , albo nawet wczesniej , ale co mi z niego ?? kobiety maja tak samo

Gość goosc
Do perwesji więc bierz kupa , siku. Bo perwersja jest mniejszością. Jakies 3%.

Żal mi Ciebie :( Nie chodziłeś na lekcje języka polskiego? Ile książek przeczytałeś w życiu? Umiesz w ogóle odmieniać rzeczowniki, zaimki, że o innych częściach mowy nie wspomnę? :(

Gość goosc
Mataczu Faceci to faktycznie wczesniej mogą dochodzic orgazm a nawet jednoczesnie miec orgazmy. Ale nie wiem ile sypiales z kobietami. Bo wiadomo ze kobiety potrzebują duzo czasu zeby to osiagnac niz faceci. Wiec jedna kobieta szybciej dochodzi druga wolniej.

Gość goosc
Do perwesji Stt sjlv

Gość goosc
Do perwesji Satt sjalv

Gość matacz...
tosz powinienes wywnioskowac z moich wypowiedzi - kobiecie fiut do osiagniecia orgazmu nie potrzebny , za to do przyjemnosci tej bardziej potrzebnej - tak