Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam do mam

ROZSTĘPY.....MAMUSKI

Polecane posty

Gość pytanie mam do mam

powiedzcie mi drogie mamy kiedy zauwazylyscie, pojawily sie pierwsze wasze rozstepy w ciazy?? zastanawiam sie kiedy moge sie ich spodziewac...:-)

Gość pytanie mam do mam
zadna ich nie miala??:-)

mi wyszły na pośladkach pod koniec czwartego miesiąca. Mąż smaruje mnie codziennie kremem przeciwko rozstępom "Fissan", ale zauważyłam, że pare jeszcze wyskoczyło na pośladkach i wczoraj zobaczyłam, że mam kilk malutkich,takich ledwo widocznych na bokach piersi ;) na brzuszku ani udach nie mam narazie żadnych

Gość pytanie mam do mam
dzieki;-)

ja się cieszyłam piękny ciałem bez rozstępów do 33tyg ciąży, od tego czasu jestem cala pociachana, pierw brzuch powoli co raz więcej z tygodnia na tydzien, tydzien temu sięgały pepka teraz już ponad pępkiem są, potem wewnętrzna strona ud, biodra, boczki i po 3 na każdej piersi, smaruje się od początku 2 razy dziennie, moja mama ani babcia nie mają rozstępów a ja!! Tragedia! No ale cóż, na to nie mamy wpływu...

Gość izazsynkiem
u mnie pojawiły się dopiero ok 6 mc :p równiez używałam balsamu na rozstępy mąż kupił mi aptece ale mój lekarz powiedział że nie ma sensu wydawac pieniędzy na jakieś kremy czy balsamy ponieważ to i tak nic nie da to są geny i poprostu jedne kobbiety mają rozstępy a inne nie. Rozstępy najczęściej powstają w skutek zatrzymania wody w organizmie tak to juz bywa w ciąży :)

Gość dkljbdyjk kjmlmhj
ja jestem w 33 tc i jak narazie nic nie mam i oby tak zostalo(dodam ze niczym nie smaruje i nie smarowałam)