Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie to jakiś żart ///

Złe zdrowie w wieku 25 lat

Polecane posty

Nie wiem czego oczekuje pisząc tu ale musze się gdzieś wyżalić. Mam 25 lat a czuje się jak stara babcia. Zawsze byłam zdrowa jak ryba, żadko chorowałam, tryskałam energią. Od jakiegoś roku wszystko nagle się zmieniło. Stałam się wrakiem człowieka, wrakiem dosłownie. Byłam badana pod kątem różnych chorób, nigdy nic nie wykryto tak do końca. Pogorszył mi sie wzrok, słuch, jestem cały czas bardzo zmęczona. Praktycznie to jest najgorsze. Nie jestem wstanie robić nic. Chodze do pracy ale później tylko śpie. Tak samo jest w weekendy. To zmęczenie nie daje mi żyć, i nikt nie może nic poradzić. Oczywiście byłam u psychologa który nie stwierdził depresji, po prostu przemęczenie! Nie daje już rady z tym wszystkim, jak mam żyć skoro nic innego praktycznie nie robie tylko śpie, bo na nic nie mam siły :(

Pierwsze raczej trafiłeś, drugie trafiłeś, trzecie chciałabym powiedzieć nie trafiłeś ale trafiłeś

mogę cię pocieszyć -nie jesteś sama. Ja w październiku skończę 19 lkat i: -mam niedoczynność tarczycy, czyli cią gle chce mi się spać i jeść (przez rok przytyłam 15 kg, nie mam na nic siły) -mam zanik chrząstki w kolanach (bolą i chrupią) -mam nadmierne owłosienie na nogach itp (problem z hormonami) -mam tzw. naczyniruchowy nieżyt nosa (ciagle, dosłownie CAŁY CZAS, KAŻDEGO DNIA płyną mi po gardle gluty) -mam roblemy z zasypianiem (biorę ziołowe leki nasenne) -mam problemy z cerą (tradzik, straszne cienie pod oczami) it.

Wiesz połowa z tych problemów wynika z twojego wieku, tzn np trądzik, problemy z wagą, emocjami, także problemy z hormonami..

Wszystko ma swój kres, nawet bylejakość, nie bardzo mogę powiedzieć że zostanę Twoim facetem i rozwiążę Twoje problemy.

Gość tez jakas chora
mam 10 lat wiecej niz Ty ale tez jestem jakas schorowana. nawalily mi sciegna w dloniach nie wiadomo co to jest. ciagle robie jakies badania. teraz czekam na wynik przeciwcial ANA i tak bardzo sie boje. jutro tez mam wynik TSH

Gość autorko przebadaj sobie
dokładnie płuca jest taki rodzaj grzyba,który może wywołać takie objawy

Na grzyba to trzeba by posiew zrobić, lepiej chyba pojeść trochę suplementów i warzyw. z suplementów to Trilac.

zniszczyłaś sobie zdrowie, to go nie masz dziw tylko bierze, że tak szybko