Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka co nie wie co poć

mój przyjaciel ma problm a ja nie iem o zrobić

Polecane posty

Mój najlepszy przyjaciel ma problem jest bity przez ojczyma prawie codziennie jego matka nic nie robi doskonale o tym wie ale ni udaje że nic się nie dzieje . Mój przyjaciel nie powiedział mi tego kiedyś przypadkowo jak się schylał zobaczyłam czerwone paski na jego plecach udało mi się od igo wyciagnac informcje ale co z tego jak zakazał mi cokolwiek robic on nie jest typem bojącego sie dziecka należy raczej to tych nie grzecznych chłopców . Znamy się od dziecka ja znalaj jeszcze jego ojca za nim umarł ;( potem jego matka wyszła za ta bestie żygac mi się chce jak na niego patrrze oni nie należa do jakiejść patologi saa bardzo bogaci itp . , więc wracam to tego co chciałam co mam zrobić on robi mi awantury że jeśli powiem to koniec ze mam spadać a ja juz nie moge płacze i błagam zeby sobie nie pozwalał a on nic nie raz widziałm jak daje komuś w pyst przeciesz może oddAĆ A ON TEGO NI ROBI NIE MAWIDZE JEGO OJCZYMA I straciłam szacunek do jgo matki traktowałam ja jak rdzine ale teraz nie chce z nia nawet rozmawiac ona wie ze ja wiem i nic nie robi . Bardzo go kocham i nie moge patrzeć jak cierpi ;( doradcie mi ;(((((( Za błędy przepraszam klawiatura odmawia poszłuszeństwa xd8 Jak oś nie jasne to pytac i dzięki za odpowiedz ;*

???

ej to nie tk on te nie moze tego zniesc ale jego matka bardzo kocha tego drania i ona się załamie gdy odejdzie ledwo się wydostała z depresji kiedy jej pierwszy mąz umarł on to znosi dla niej