Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokolokogangster

Pisać do kolejnej dziewczyny z sympatii czy dać sobie spokój ?

Polecane posty

Gość pokolokogangster

Hej Pozwólcie , że się poradzę. Jestem zarejestrowany na sympatii. Mam wykupiony abonament , więc mogę sprawdzić kto odwiedza mój profil. Ostatnio weszła bardzo interesująca dziewczyna. Miała bardzo fajny opis. Napisałem wiadomość nawiązując do jej opisu. Dzisiaj puściła do mnie oczko i teraz się zastanawiam czy pisać do niej drugą wiadomość. A dlaczego się zastanawiam ? Kilka tygodni temu też napisałem do pewnej dziewczyny na sympatii. Zaczęliśmy pisać na gg i tak pisaliśmy chyba ponad tydzień po czym ona stwierdziła , że chyba kocha swojego eksa itd. Wkurzyłem się bo przez nią straciłem tylko czas na bezsensowne pisanie. Teraz zastanawiam się czy pisać drugą wiadomość do tej nowej , bo z kolejną dziewczyną może być identycznie. Znając życie wszystko trafi szlag. Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz. Ta dziewczyna ma konto już 3 lata. Pewnie jest wybredną pseudo księżniczką. Czy myslicie , że powinienem jakoś próbować rozwinąć tę znajomość ? Intuicja podpowiada mi , że szkoda czasu. Pozdrawiam

Gość lakakallala
skad byla>

Gość pokolokogangster
z piz­dy! chu­j cie obchodzi skad jakie to ma znaczenie z wałbrzycha była

Gość zajebisty27
"Wkurzyłem się bo przez nią straciłem tylko czas na bezsensowne pisanie." gdybyś nie pisał to byś się nie dowiedział czy byłoby to bezsensowne, czy też nie pisz do tej drugiej - i tak JUŻ ZAPŁACIŁEŚ za abonament

Gość shhhdhdhd alaa
napisz..w końcu szkoda abonamentu :P lepiej działać niż nic nie robić.. pozdrawiam:)

Pisz z nie jedna, nie bierz za powaznie te wszystkie rozmowy i nie przejmuj sie, ze jakas teskni za eks. Wszystko na luzie. Duuuzo tego kwiatu :) Napisz.

Gość pokolokogangster
kochany podszywaczu - z Wałbrzycha nie była. Na szczęście abonament kończy się za kilka dni , bo kupiłem tylko na miesiąc na próbę. Nie mam zamiaru kupować na kolejne miesiące bo ta sympatia to jest chuja warta. Faceci do mnie piszą. Co ja jestem pedał czy co ? Do tej dziewczyny chyba jednak napiszę , chociaż wątpię czy warto bo ten jej zbyt długi okres przebywania na sympatii mnie niepokoi.

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
Daj se kurwa spokój , bo nie warto

Gość sisibi
To że do niej napiszesz jeszcze nic kompletnie nie znaczy :D jeśli jest księżniczką 3 lata szukająca księcia, to Cie zleje ciepłym moczem i tyle po Twoich rozterkach :P

Gość wlosowa lala
a jak sprawdfzic ile czasu jest ktos na sympatii?

Gość Odkopujecie temat sprzed lat
Ja tam długo nie piszę do kobiet proponuje randki, w zasadzie to one najczęściej proponują, daję dużo swoich zdjęć więc widać kogo się spodziewają a najczęściej i tak po randce zlewka... taka co miała długo konto ponad 3 lata, spotkała się ze mną chciała tylko sexu, a w jaki cwany sposób wszystko rozegrała byłem w szoku, na szczęście nie poszedłem z nią na całość, olałem jej gierki, nie spodziewałem się natomiast że kobiety są tak cwane i przebiegłe, jak mają chcicę to są nieobliczalne.

Gość Nad czym sie zastanawiaszz
Zastanawiasz się czy napisać, bo z inną dziewczyną wcześniej nie wyszło?! Sympatia jest po to, żeby tam ludzi poznawać a nie założyć sobie konto i patrzeć na profile. Ja nie wyjdzie to trudno, szukaj dalej. Ten link może ci się przydać: http://www.randkiprzezinternet.pl/index.php/podryw-na-sympatii

Gość mamona 00s0s9s
z różnych powodów tam ludzie maja konta po kilka lat, może jej nie wyszło z poprzednim facetem? Może nie potrafi się otworzyć do obcego człowieka? Z taką trzeba delikatnie. Spróbuj, przecież chyba zarabiasz, żeby przedłużyć sobie abonament? W końcu kto nie ryzykuje ten nie ma.

Gość mamona 00s0s9s
o, teraz dopiero zauważyłam, że ten temat ma już 2,5 roku :p Autor to już pewnie się z nią ożenił i ma dziecko :D

Gość gość
Dobra, temat jest ponad czasowy. Jak Księżniczka ma konto od 3 lat, to nie liczcie, że wybierze właśnie was. W ogóle nie liczcie na to, że znudzi jej się wieczne wybrzydzanie. Jest bardzo duża szansa, że kolejne 3 lata wciąż będzie się logowała na sympatię :) Z moich obserwacji wynika, że normalne kobiety znajdują tam kogoś w ciągu do 3 miesięcy i usuwają konto. Jeśli ma konto 4-11 miesięcy, to zapewne jest roszczeniową wyrachowaną zołzą, ale jeszcze może kogoś znaleźć. Jeśli dłużej niż rok, to omijajcie szerokim łukiem - szkoda zdrowia, bo się zrazicie do kobiet.