Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccrrrxxx

Coś o Ewel_Eve_Ewel

Polecane posty

Gość zdroworozsądkowo
zdjęcia ewel w stopce to faktycznie zdjęcia uroczej kobietki;) ale to nie ona:P następny pasztet który chce usłyszeć ciepłe słowa pod swoim adresem:O no taka choroba

Gość to ja ci poradze
jeeeeeeeeeeeeeeeeezu paldo tam pytanie ktora z dziewczyn na zdjeicu jest najladniejsza a ona napsiala ze chyba ona no bo taka prawda ja tez moge stwierdzic ze jestem o niebo ladniejsza od dziewczyn na zdjeciu skoro jestesmy swiaodmo swojej urody to czmeu mamy udawac ze tak nie jest i nie wiem zyc zakompleksione jak polowa polek ?? mam udawac ze mam krzywe nogi, nos wystajace boczki itd itp? poprostu zadzroscicie i nawet sie nie wypierajcie

Gość ruski żołnierz
no i poszła ' Eve ' na spacer ze swoim pieskiem oglądać górników, którzy skończyli SZICHTA i wychodzą z kopalni wykąpani :)

Gość cccrrrxxx
najkobita, obyś miała rację zdroworozsądkowo, ale jak można samą siebie tak okłamywać? Przecież ona wie, że się od niej różni.

Gość zonaty maz
tak to nie ona zostala zdemaskowana

Gość to ja ci poradze
i juz nie wazne teraz czy to faktycznie ona czy nie ona ale co do pytania czy na tym forum takie modelki a to co kuzwa same brzydale tylko moga korzystac z internetu??nie rozumiem, jak ktos jest juz troche ladny to traci umiejetnosc korztystania z forum?

Gość cccrrrxxx
to ja ci poradze, przeczytaj temat jeszcze raz - nie chodzi o ten z fotką, tylko o najładniejszą dziewczynę na kafe! Tam wyraźnie pisze bez żadnych uśmieszków, że raczej ona. :)

Gość cccrrrxxx
to ja ci poradze, nie rozumiesz. Mam na myśli ogólnie, w naszym kraju.. Czy są skromne, ale ładne, porównywalne aparycją do modelek dziewczyny? Nie nad wyraz pewne siebie i uwodzicielki.

Gość eqeqeq
łe a cóż to za prosie. do angeliny to jej dalekooo hehe

Gość zdroworozsądkowo
wie wie,ale samotność wali po garach i czasami odrobina akceptacji ,zachwytu przynosi samotnym ukojenie;) może też być kaleką :O

Gość cccrrrxxx
eqeqeq, Angelina wcale nie jest ładna. :)

Gość to ja ci poradze
skromnosc to dla mnie np nie obnoszenie sie z pieniedzmi jak ktos jest ladny i potrafi to przyznac to czemu juz nie jest skromnny? co innego jakby chodzil wszem i obec i to gadal ze powinien cos zyskac bo jest ladny itd

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
no tak, skromnosc:D nie martw sie kurwiszcze, jeszcze cie los skromnosci nauczy, oj nauczy:D kazdy mysli ze sprawiedliwosci nie ma ale otoz ona istnieje.. moze przekonasz sie o tym istoto jesli nadal bedziesz zadzierac ryj i miec sie za chuj wie kogo, ale ci tego nie zycze... pamietaj ze to co masz zawsze stracic mozesz... bogacz ktory za bardzo sie wywyzsza moze dostac wpierdol od losu w postaci utraty tego co posiadal lub wlasnej smierci po ktorej nie ma nic a jego "majatek" nie pojdzie z nim do grobu.. ciebie natomiast w inny sposob- wiesz moze co to jest rak zatok i jamy nosowej? albo rak naczyniak? albo trad? albo bielactwo?albo lysienie plackowate?nie zycze ci tego ale przestrzegam bo wierz mi ze boga nie ma ale jest los ktory uklada sie w ten sposob ze czlowiek zaplaci predzej czy pozniej za swoja bute i pyche.. nie zaplaci pobytem w piekle i przeklenstwem bozym w co wierza naiwne mohery, ale moze zaplacic choroba ktora zmieni jego nastawienie do zycia i ludzi, ktora "nareperuje" jego psychike tyle ze wtedy traci sie bardzo wiele, np ty swoj ryj.

Gość cccrrrxxx
To jak w końcu? Są ładne i skromne dziewczyny? Czy tylko takie same bad girls wykorzystujące chłopaków i całkowicie niedostępne dla nikogo, ale atrakcyjne?

Gość najładniejsza jest Myrevin
ewel przy nim to pasztet:)

to nie o to chodzi :) to ze kobieta wie ze jest piekna to super, trzeba znac swoja wartosc ale jednoczesnie miec odrobine pokory - uroda to nie wszystko, ja wychodze z zalozeniea ze i tak zawsze znajdzie sie ktos ladniejszy ode mnie, chodzi o to, że zalosne jest pisanie o sobie "jestem najpiekniejsza":) i podkreslanie tego na kazdym kroku

Gość cccrrrxxx
Z tą niedostępnością o co chodzi.. o to, że mimo, że nawet ktoś się im podoba, to tłumią to za wszelką cenę chcą pokazać obojętne. Nikt a nikt ich nie interesuje. Wychodzi na to, że ładne dziewczyny tylko takie są, bo zbyt pewne siebie są poprzez swój wygląd.

Gość vikbobag
wrzucila laska zdjecia jakies pieknosci. a wy myslicie,ze jestescie lepsi, a wlasciwie z racji na to,ze jestescie brzydsi musicie sie na sile pocieszac,ze jestescie bardziej wartosciowi - bo ladny musi byc gorszy. komentujecie kogos, kogo nie znacie. a tu dupa blada- nie lepsi. nie dosc ze brzydcy, to jeszcze zazdrosni i najzwyczajniej w swiecie glupi, skoro tak komentujecie i jedna wypowiedzia sie podniecacie az tak, by zalozyc temat.

Gość to nie sa jej foty
znalazlam w necie ta dziewczyne.Jutro podam link.

w ogole dziwi mnie taka postawa umieszczanie swoich zdjec na forum. mysle ze to nic innego jak wolanie o uwage, tym osobom brakuje chyba dopieszczenia w zyciu dlatego szukaja go tutaj. to jedyne wytlkumaczenie jakie przyhcodzi mi fo glowy. moze teraz zabrzmi to nieskromnie ale jestem naprawde bardzo atrakcyjna dziewczyna i nie potrzebuje komentarzy obcych mi ludzi by poczuc sie lepiej, mam tego wystarczajaco duzo. pozdrawiam

Gość kobietka-niekokietka
nie ma pięknych i skromnych (w Twoim rozumieniu tego słowa), natomiast uważam, że są po prostu ładne i skromne dziewczyny, ale z kompleksami. myślę, że po paru miesiacach zwiazku z ladna, skromna, lecz zakopleksiona dziewczyna, ktora wszystkiego sie wstydzi, caly czas narzeka, wolalbys miec mnie ladna dziewczyne, ale nie tak ograniczona przez swoje imaginacje.

Gość i ja jestem od
niej ladniejsza.szczerze.nie moja opinia.

Gość vikbobag
sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd - los cie chyba skrzywdzil

Gość cccrrrxxx
majjjja, myślę że tak jest po części. Ja osobiście się nie podnieciłem jak to ktoś napisał, że założyłem z tego powodu, ale dlatego, że ciekawi mnie jedna rzecz. Dopiero teraz wiem, o co mi dokładnie chodzi. O to, że ładne dziewczyny zazwyczaj są zbyt pewne siebie i niedostępne. A poza tym wątpię, żeby ładna dziewczyna mogła mieć kompleksy.

Gość kobietka-niekokietka
oczywiscie, ze taki sa. rozne sa tego przyczyny, np. niedowartosciowanie przez rodzicow. albo po prostu taka ladna dziewczyna non-stop porownuje sie do pieknosci (czesto poprawianych komputerowo) i wzgledem nich wypada blado...

pewność siebie nie równa sie brakowi kompleksow... poza tym mozna byc zwyczajnie niesmialym nie dlatego ze ma sie kompleksy :) a zatem piekna osoba rowniez moze byc niesmiala i wcale nie musi byc wyniosla :)

a to Cie zaskocze. Poznalem w pracy dziewczyne o ktorej kazdy mowil ze wyglada super bo tak bylo w rzeczywistosci. Jak sie pozniej okazalo byla strasznie zakompleksiona na punkcie wygladu.

Gość bghyhnmgtbh
"taka ladna dziewczyna non-stop porownuje sie do pieknosci (czesto poprawianych komputerowo) i wzgledem nich wypada blado..." - to już żelazny dowód. :) Nabieram wiary :D