Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccrrrxxx

Coś o Ewel_Eve_Ewel

Polecane posty

Gość kobietka-niekokietka
akurat ta "niedostepnosc" tzn. nie patrza na facetow mijanych na ulicy, unikani kontaku wzrokowego raczej wynika z braku pewnosci siebie niz z jej nadmiaru

Gość cccrrrxxx
Czyli nie jest tak źle jak przypuszczałem. :) Dzięki za poświęcenie czasu

Gość cccrrrxxx
kobietka-niekokietka, heh. To już sam nie wiem jak to jest. Muszę się sam przekonać w końcu. Ale jak widzę naprawdę ładną, to sam dostaję kompleksów. Brak mi pewności siebie, że mogę taką mieć.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
no proszę, jakbym siebie czytał

nie wiem, dlaczego sie cieszysz. chyba nie wiesz, co to znaczy ladna, zakompleksiona dziewczyna:o potrafi zycie zatruc, kiedy widzisz przed soba Twoja pieknosc, a ona mowi, ze nie pojdzie an impreze, nie pojdzie na basen, ze siebie nienawidzi bo jest brzydka:o

kokietka dokladnie tak :) moj facet po jakims tam czasie bycia razem powiedzial mi ze zanim mnie poznal blizej sprawialam wrazenie wynioslej i niedostepnej bo wlasnie unikalam jego wzroku, spuszczalam glowe albo odwracalam wzrok kiedy na mnie patrzyl - a na mnie jego wzrok tak wlasnie dzialal, jakos dziwnie mnie peszyl, jakos nie umialam wytrzymac jego spojrzenia, wiec mysle ze faceci czesto mogą odnosic mylne wrazenie

Gość jdvnjd
Oczywiście, że są skromne i piękne kobiety. Sama do takich należę :p Oczywiście jest to fałszywa skromność (jak już zresztą każdy się domyślił) A więc to wygląda tak. Jestem świadoma swojej urody, mimo to nigdy nie daję tego nikomu do zrozumienia, a przynajmniej staram się tak robić. Głupio by mi było się tak zachowywać przy mniej urodziwych koleżankach, bo zwyczajnie jest mi ich szkoda i rozumiem, że na pewno musiałyby się czuć nieswojo. Czasem wskazane jest to żeby ponarzekać na swój wygląd, ale UWAGA! Trzeba jeszcze wyczuć przy kim można to robić. Jedni są zadowoleni z tego powodu, że jestem zakompleksiona, zaś inni mogą mi posypać wiązankę, która ma oznaczać ich oburzenie. Dlatego należy być ostrożnym. Już dawno zauważyłam, że ładnym kobietom nie wolno się obnosić ze swoją urodą ponieważ jest to bardzo źle odbierane. Lepiej być fałszywie skromnym... W innym wypadku zostanie się zaszczutą.

Gość cccrrrxxx
Można próbować ją z tego wyleczyć. A kto wie też, czy przy mnie nie będzie się czuła lepsza..

pewna siebie kobieta spojrzy gleboko w oczy, usmiechnie sie, a jak nie jest Toba zainteresowana, to odwroci sie na piecie. i tyle po niej bedzie. ta, ktora tlumi w swobie zainteresowanie mezczyzna prawdopodobnie boi sie odrzucenia, nie jest zdecydowanie osoba pewna swojej warotsci...

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
U mnie jest tak, że niby jestem przystojny (mam dni, że się z tym zgadzam) i dziewczyny się za mną oglądają. Natomiast te, które mi się podobają, to rzadko co zwracają na mnie uwagę. : )

kokietka - to jest tez tak ze jedni ludzie dzialaja na nas tak a inni inaczej - ja jestem ogolnie osoba pewna siebie, dosyc twarda, znam swoja wartosc ale w obecnosci mojego obecnego mezczyzny (a spotykalismy sie najpierw tylko sluzbowo) miekly mi kolana, mialam wrazenie ze ciagle wychodze na idiotke wiec wolalam sie nie udzielac ;)

naprawde w nielicznych przypadkach dowartosciowanie ze strony faceta leczy kompleksy. mysle, ze jest to mozliwe w przydpaku dziewczyn, ktore nabyly te kompleksy w latach pewnej dojrzalosci pscyhicznej. ale jesli ten skrzywiony obraz siebie ma korzenie w dziecinstwie, to jest trudniejsz sprawa

Gość cccrrrxxx
ale jesli ten skrzywiony obraz siebie ma korzenie w dziecinstwie, to jest trudniejsz sprawa - prawda rrrrrrrb, może patrzą, ale w momencie, kiedy ty nie, hehe

majjjja, w tym sęk, że najtrudniej spojrzec w oczy osobie, ktora sie nam podoba i chcemy w jej oczach wypasc jak najlepiej.

Gość cccrrrxxx
Moje zawsze są na topie. :)

Mi się wydaje, że chyba jestem skromna. Bo nikogo nie kokietuję (i nawet nie umiem tego robić). Osobom przeciętnym nigdy nie dają do zrozumienia, że są gorsze ode mnie-chyba,że na to zasłużą poprzez złośliwe komentarze. A co do komplementów. Jak inni mi je mówią to ja potrafię te komplementy przyjmować i nigdy im nie zaprzeczam. I nie sądzę aby to oznaczało, że jestem nieskromna. Po prostu ktoś stwierdza fakt oczywisty. A wiem, że niektóre piękne kobiety w takich sytuacjach zaprzeczają mówiąc np-"a gdzie tam ja ładna", "przesadzasz". I według mnie takie coś to nie jest skromność tylko idiotyzm.

Gość grey7
no wlasnie tak to jest, te ladne zazwyczaj w ogole nie zwracaja uwagi na facetow. ani na mnie, ani na moich kumpli i jeszcze nie widzialem, zeby na kogo kolwiek. chca cos udowodnic tym? czy trzeba je podrywac po prostu, zeby sie zainteresowaly?

Gość cccrrrxxx
nekromanta, co do ostatniego zdania - chyba, że ktoś tak mówi wyłącznie po to, żeby się polizać/przypodobać, żeby być życzliwym.....

ja tez eve ale inna hehe i dlatego nie wklejam swoich fotek na forum bo po pierwsze nie musze sie dowartosciowywac, a po drugie wole byc anonimowa.

Gość jhvhgfchfjknmjk
aktrakcyjnosc to wyglad plus wiele innych czynnikow i ja uwazam ze ona ma tylko wyglad zewnetrzny ale nic poza tym wiec do atrakcyjnych niestety nie nalezy..............a tak poza tym to nie sa jej foty

Gość jdvnjd
"no wlasnie tak to jest, te ladne zazwyczaj w ogole nie zwracaja uwagi na facetow. ani na mnie, ani na moich kumpli i jeszcze nie widzialem, zeby na kogo kolwiek. chca cos udowodnic tym? czy trzeba je podrywac po prostu, zeby sie zainteresowaly?" Nic nie chcą tym udowodnić. Po prostu takie kobiety nie mają czasu, żeby sobie zawracać głowę każdym facetem. Może zwrócić na niego uwagę dopiero jak zacznie ją podrywać, ale i to nie koniecznie, ponieważ musi pewnie spełniać jakieś kryteria.

Gość jhvhgfchfjknmjk
takie to zazwyczaj wysoko meirza...wiadomo, ze chodzi o kase:)

Gość 0000000007
Na mnie sie ogladaja akurat, nawet te, ktore chce. Problem w tym, ze nie potrafie tego w zaden sposob wykorzystac. Brak przebojowosci robi swoje. Wyglad nie wystarczy. Obawy przed osmieszeniem sa moim powodem kompleksu jedynego.

Gość lkjhgfdsapoiuyttrreewa
lecisz na kase i tyle

Gość anonimmmmmmmmm
przeciez wiadome jest, za najladniejsze patrza najpierw na kieszen :)

0000000007 Mam podobnie. Brak wiary w siebie. Chociaz taka niesmialosc tez pociaga dziewczyny. Przynajmniej tak mi mówiły jak juz sie dobrze poznalismy.