Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrr...

co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość wrr...

jem raz dziennie max dwa razy dziennie i pije kawę raz dizennie tez. czy schudne w taki sposób ? bo bardzo mi zależy na schudnięciu . ; ( gdy zaczynam ćwiczyć to mi się to nudzi, tzn w sumie to nie mam nawet czasu ćwiczyć. a może inne sposoby na schudniecie ? mam 168 cm i waze 65 kg !! ;/

Gość wrr...
dodam że nie jem słodyczy , tylko jedna bułke zwykła dziennie zjem max dwa razy na dzien.

schudlam 10 kg. rano kawa, potem full obiad i na kolacje plaster wedliny albo pol serka wiejskiego :)

Gość wrr...
w sumie to moze i nie , ale mam straszne boki ; / i jeszcze ten brzuch naprawde jest duzy...

Gość wrr...
kayka i przez ile tak to ciągłas ?

zaczelam od kwietnia. W lipcu osiagnelam to co chcialam. Wazne jest to, ze zmniejszylam swoj zoladek i przestawilam sobie styl jedzenia. Nie jadam slodyczy, bo nie przepadam, bialych bulek tez nie ( bo ma sie od nich brzuch jak w m-cu)...Za to zjadam ziemniaki, frytki, nalesniki, sery, warzywa, owocy... cokolwiek ale dopiero o 13 - 14. A na kolacje jak bardzo jestem glodna jem plaster szynki lub banana.. wystarczy. :)

Gość wrr...
no wiem że bede miałą flaka,a el chyba łatwiej sobie dać rade z tym flakiem niz z wielkim brzuchem ? a jakie ćwiczenia proponujecie ?

sraka nie flaka :)) nic nie mam .. brzuch mam plaski jak decha. Niestety cycki spadly :)

Gość wrr...
tomoże i ja tez to sprobuje, a co myślicie opasach wibrujacych ??

Kolezka mowi, ze dziala.. ja nie testowalam. Polecam 6tke WEIDERA. Poszukaj w google :D A ..i najwazniejsze !! Codziennie sie waz - TO MOTYWUJE !!

Gość wrr...
A6W, nie wytrzymam tego ; oo