Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Za 10 dni mam 18urodziny, a mama nie ma pieniedzy:(

Polecane posty

oczywiscie, cos tam ma, ale powiedzialam jej co o tym mysle. Za na cukierki i kwiatki na dzialke ma, a mi na jakis kosmetyk dac, to juz nie. Za 10 dni mam urodz, powiedzialam, ze takie sa tylko raz w zyciu i ze chce cos dostac, chcialam zeby mi fajne lozko kupili, ale obiecala ze juz w wigilie bede na tajim spala, powiedziala tez ze mysli o pierscionku:( ok, zadowole sie, ale nie wiem czy dostane prezent na czas. smutno mi:(

Gość nytrhjtry
ja to bym sie bardziej przejął tym ze nie mam za co imprezy zrobic a nie ;p

i tak impry nie robie - tak jak juz kiedys sie was o to pytalam. skoro sie nie ma dla kogo - to sie nie robi. nikgogo na sile zapraszac nie bede.

wiesz co, jesteś straszną egoistką. Rodzice nie mają kasy, a ty myślisz o sobie?! Ja na osiemnastkę NIC nie odstałam i to rozumiałam!!! To tylko głupi dzień!!!

i tak impry nie robie - tak jak juz kiedys sie was o to pytalam. skoro sie nie ma dla kogo - to sie nie robi. nikgogo na sile zapraszac nie bede.

Gość gangrenaaaaaa
Jak nie ma pieniedzy to czego ty oczekujesz. Kedys zobczysz jak to jest zarabiac. Potem bedziesz sie liczyc z kasa. Ja na twoim miejscu bardziej martwila sie o to ze nie bedzie na czynsz czy prad... nie badz egoistka. :(

Moja córka dostała na 18-tkę zimowe buty, bo akurat stare się zdarły, a urodziny ma w listopadzie, więc tak wyszło. Aha, i to się nie działo przed wojna, ale 5 lat temu.

Gość idz sie calowac z chlopakiem

Gość mellberin
nie ktorzy rodzice sa tacy ze potrafia tylko wiele obiecywac ;/

nie jestem egoistką. nie jestesmy tez biedni. to jest chwilowe. ale rodzice teraz cale pieniadze przelewaja na dzialke. o to chodzi. Nie pojde sie :*, juz nie:(

bo chce jakby pamietac co dostane, i tyle. buty, kurtke, telewizor ladny mam, wyremont pokoj...a teraz sie zblizaja jeszcze wydatki zwiazane z moja szkola, wychodze i trzeba wiadomo, cos kupic,

wspolczuje ci, ja zbytnio biedy nie doswiadczylam. gdzies 3 lata jako mala 3,4 i 5 lat mieszkalam w bedzinie, pamietam czasy, ale wspominam dobrze. nie wiem co by bylo, gdybym teraz tam mieszkala..:(

Gość a ja mam 30 lat i tez
nic na urodziny nie dosane... bo akutat teraz tylko moj maz pracuje i cala kasa idzie na dom, wiec pewnie tylko jakis drobiazg bedzie, ze pamietal. A na 18 tez nic nie dostalam od rodzicow bo akurat sie rozwodzili i zapomnieli o mnie... Ale przeciez nie z prezentow sie sklada zycie, nie wazne ze cos dostaniesz albo nie. Najwazniejsze ze masz szczeslwa rodzine i ze glod wam nie dokucza...