Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

co sądzicie o takiej teściowej?

Polecane posty

Gość marusza LW i Andrzej K.
zanijcie teściową ale to zbrodnia doskonała musi być i z żelaznym alibii

Gość madziaraaaaa1231231234
ale ci zazdroszcze takiego faceta, niech wam sie szczesci!!!!!

Gość sama nie wiem...
do - a ja zapytam tak - nie, ona nie musi tego domu pilnować. Bo ja mieszkam zaledwie 5 domków dalej! i jestem na miejscu. A ona tu przyjezdza 40 km. i jeszcze coś, piszac, że u moich rodziców mieszkamy za darmo miałam na mysli to, ze moi rodziced NIGDY nie powiedzieli Ok mozecie tu mieszkac pod warunkiem ze zalacicie tyle i tyle, a ona tak zrobila. Jasne ze pomagamy rodzicom. Kupujemy jedzenie - i nie dla siebie, ale dla wszystkich. Facet przyjezdzając zza granicy zawsze cos tam przywiezie moim rodzicom. poza tym ja nigdy nie mialam brata - mam same siostry (juz mężatki) i moich rodziców bardzo cieszy fakt, ze maja w domy - jak mówią - jakby syna! :) Myslę, ze ze strony przyszlej tesciowej to jest jakas chora zazdrosc. mamy niezle autko, które jest zawsze zostawiane dla mnie. To ona z gebą, że ja nim jeżdzę itd. mnostwo jest takich spraw.

Gość sama nie wiem...
a klucze od tego domu tez zostawia u mnie, a nie u niej! poza tym, ona mowi ze nie jestesmy w zwiazku zebym mogla się wtrącać. a co wg niej jest związkiem? Bo do niedawna planowaliśmy wspólną przyszłość bez ślubu - i ona dobrze o tym wiedziała. To co? Wg niej nigdy z moim facetem nie byłabym rodziną? a moze liczy się to co się czuje, a nie tylko pieprzone świstki?

Gość sama nie wiem...

Gość wytrzyyymmmmaj
a co ci przeszkadzało ,że zaprosiła rodzinę ? kobieta chciała się tylko pochwalic ,pokazac co osiągnał syn.Głupio zrobiłas,powinnas przeprosic

Gość sama nie wiem...