Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana_istotka_2222

czy zaprosic faceta do domu?

Polecane posty

moi drodzy pisze tutaj gdyz zachowauje sie teraz jak idiotka, wstydze sie zaprosic faceta do domu. Spotykam sie z chlopakiem juz od dluzszego czasu--> kilka miesiecy. bylam juz u niego w mieszkaniu ale jeszce nigdy nie zaprosilam jego do siebie. czuje sie teraz z tym dziwnie, bo co ten chlopak moze sobie o mnie pomyslec. prosze doradzcie mi cos abym w koncu przelamala sie i zaprosila go choc na momnt, bo u mnie w domu chcieliby poznac chlopaka z ktorym sie spotykam.

aa i dodam jeszce jedno, ten chlopak mi zarzuca ze jestem dziecinna, jak postepowac aby on przestal tak o mnie myslec??

no co teraz powinnam zrobic, prosze doradzcie mi cos, abym juz nie popelniala tyh bledow.

ja mam 23 lata a on jest o 2 lata starszy. tzn on nie ma jakis luksusow w domu ma normalnie tak jak ja ale wstydze sie tego przedtswiania, bo u mnie w domu dopytuja sie o niego, chca go zobaczyc na zywo, co o za chlopak, nie musze z\ nims iedziec tam niewoadomo ile ale oni chca zeby choc na moment wszedl do domu. myslicie ze jego moze to zastanawiac czemu jeszcze go nie zaprosilam do domu??? w dodatku zblizaja sie w pazdzierniku moje urodziny, bedzie pewnie chcial zlozyc mi zyczenia i co wtedy??

mozesz rozwinac temat 'jeszce nigdy nie zaprosilam jego do siebie. czuje sie teraz z tym dziwnie, bo co ten chlopak moze sobie o mnie pomyslec.' ale o co Ci chodzi ? - wstydzisz sie za mieszkanie, bo skromne? - wstydzisz sie za rodzicow? -boisz sie, ze to kompromitacja zapraszajac go do domu? :D -inne bo nie rozumiem w czym rzecz :o

no chodzi o to ze u mnie w domu domagaja sie tego aby zaprosic tego chlopaka do domu, zeby choc go na moment zobaczyli, kto to?? wiecie o co mi chodzi, tym bardziej ze spotykam sie od dluzszego czasu z nim, jezdze na wycieczki i zostaje na noc

Normalnie zapraszasz chlopaka do siebie, jesli Cie to krepuje, od razu mozesz zaznaczyc, ze na chwile mozecie wpasc do Ciebie, bo rodzice chca go poznac z kim ich ukochana corcia przebywa :o To nic wstydliwego, naturalne, ze troszcza sie o Ciebie, wiec nie panikuj, nic zlego sobie chlopak o Tobie nie pomysli :)