Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tez tak chce i mam

PRZEDAWKOWANIE leku

Polecane posty

Gość farmacja to zloooooooooooooooo
😡Nie bierz ich gówien!One nie leczą a zabijają!pacjent wyleczony to nie pacjent,się na nie NIE zarabia...BANDA ZLODZIEJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziwne pytanie. to zalezy jaki sie llek przedawkuje przeciez, inaczej zareagujesz po przedawkowaniu środka przeciwhistaminowego, a inaczej po nasercowym...

ja bralam lek antydepresyjny 2 lata zamiast 2 tygodnie. bylo mi tak dobrze ze swiadomie nie chcialam z niego zrezygnowac a lekarz rodzinna przepisywala mi go na moje zyczenie myslac, że takie zalecenie mam od psychiatry. a ja dostalam je od kardiologa. nastepnie przedawkowalam lek hormonalny ktory powinno sie stosowac 5-10 lat a ja wlasnie mam 10 lat zazywania i na skutki uboczne sama zwrocilam uwage. wiem ze powinnam byla czytac ulotki ale robilam to na poczatku brania lekow a potem juz zapomnialam. o moich dolegliwosciach zglaszalam tym lekarzon ale zaden z nich sie nie zareagowal tak jak powinien lekarz.

Gość a ?
do ....powyzszej nie martw sie. na kazdej ulotce jest to samo zastrzezenie. w ten sposob firmy farmaceutyczne bronia sie przed skutkami ubocznymi. poczytaj inne ulotki a zobaczysz ze roznia sie tylko nazwa leku skladem i stosowaniem ;-)