Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jelen

moja byla

Polecane posty

część moja ex była w ciąży 3miesiacu jak ja poznałem facet ja bil ja jej pomogłem zaakceptowałem dziecko ! i kocham małego ...!!! nie będę pisać co robiła ale ostatni rok był to koszmar myślałem ze wytrzymam dla niego żeby miał ojca ale nie wytrzymałem ...nerwowo i się wyprowadziłem po 5latach nawet wtedy jej pomagałem myślałem ze mam obowiązek ale nawet wtedy nie miała szacunku ani nie umiała docenić ..... Byłem taki żeby pomoc i spierdalaj tylko do tego bylem potrzebny ale gwoźdź do trumny było jak powiedziała przy swoich rodzicach ze takiego jelenia jak ja to łatwo znaleźć to ja wtedy szukaj go i kontakt się urwał z dzieckiem nie daje mi się zobaczyć mówi wszystkim ze znęcałem się nad dzieckiem a to nie jest prawda osoby które mnie znają wiedza jakim byłem dobry dla tego dziecka bardzo kocham i tesknie za nim...wiesz dużo moich znajomych twierdzi i zgodnie ze oczywiście mogę kupować ale drobne prezenty i nie cały czas tylko na okazje ....Ale jest jedno ale ona może myśleć ze chce do niej wrócić to jedno drugim i także wszyscy są zgodni nawet z kobietami ze ona będzie chciała wrócić tak czy owak ,,kobiety zaś mówią ze ona chce teraz tylko jeszcze nie dopuszcza tej myśli ale może za 6 lub rok i tak będzie się starała wrócić bo będzie wiedziała ze zrobiła źle .Mówią jeszcze ze kobiety potrafią kochać i być strasznie wredne egoistyczne to tylko zależy od charakteru człowieka a Beata ma impulsywny charakter i dlatego tak robi ....ale mam nic nie przynosić dziecku żadnych prezentów a faceci mówią ze jeśli się zmieniła to facet wybaczy a zapomnieć się nie da i prędzej czy później i tak facet odejdzie ...miałem wczoraj imprezkę u siebie w chacie i tak mi radzili moi znajomi ....Powiedzieli mi ze co ja zrobię w przyszłości to i tak będę ze mną żebym nie myślał i nie zaprzątał sobie głowy i żył jak do tej pory ze droga jest długa i kreta a na końcu tej drogi mogę wybrać ta sama lub inna drogę życia ...Powiem szczerze ze zgadzam się z tym ale czy ona kiedys zmadrzeje ?? co tydz lub co 2 tyg kupuje jakies zabawki dla malego i wzucam do skrzynki nie wiem czy dobrze robie ...Prosze po muscie mi

Gość Elena50
chcesz szczerej odpowiedzi?

Gość po pierwsze to naucz sie
uzywac kropek, przecinkow, akapitow itp. Po drugie, to skoro jestes frajer, to nic dziwnego, ze cie ktos robi w chvja- takich jak ty trzeba wykorzystywac bo i tak nie beda sie bronic. Nie masz jaj, godnosci i honoru wiec nie dziwi twoje polozenie.

Gość cfhgj
gdzie takiego glupiego losia znajde?

Gość opcy
prosci jestescie ludzie ale co oczekiwac po malolatach to debilizm wrodzony