Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdjdkoiieeu

co zrobić żeby facet nie chciał ze mną być !!! Pomocy

Polecane posty

Gość kjdjdkoiieeu

Cholernie mnie kocha. Tylko chodzi o to zebym ja najlepiej na tym wyszła, tzn żeby to on mnie zostawił. Chodzi mi o to zeby do rodziców dotarło to ze mnie nie chce bo rodzinka w nim widzi anioła i jak bym ja go zotawiła to bym miała do słuchania :/ wydaje sie to głupie ale niestety mam taką przykrą sytacje z rodzinką . Bo oni bedą gadac ze facet był najlepszy a ja sobie zycie zniszczyłam.

Gość kjdjdkoiieeu
nie chce go zdradzić, nie to!! ale moze coś zeby go wkoorviło ??? Jest jeszcze mały problem :/ rodzinka chce z nim potem gadać...masakra !!!!!!!!!!!

Gość To ja fantazjujący o damskich
ale rodzinkę masz dziwną,czy to rodzinka będzie się z nim męczyć,

Gość kjdjdkoiieeu
szkoda gadać masakra :/ mam 23 l rodzinka integruje w moje zycie. niestety widz w nim anioła idealnego faceta dla mnie 9firma, zlota rączka, znajomosci, chate che budować) ale ja znim nie chce byc poniewaz chce mnie zaszufladkowac. chodzi o to ze wyprowadzam sie do duzego miasta w sp wpracy i cche tam miec mieszkanie. rodzice na to wyrazili zgode ale mu sie to nie podoba bo nie wyobraza sobie takiego zycia. Nie cche zeby potem rodzinka go wysłuchaął i zmieniła zdanie. Moja mama nawet zabrała mi kluczyki od auta zebym to nie jechała na rozmowe kwalif. a teraz naklamałam ze od razu 3 tys dostane i od razu zmieniła zdanie zebym tam zamieszkała a on musi wyrazic zgode. Koorva rodzinka jest jebnieta. No coz rodziny ie nie wybiera. co poradzicie co kombinowac ???