Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w nostalgii lat 90...

Nostalgia lat 90...czujecie to?? ile mieliscie wtedy lat??

Polecane posty

Gość pytajnikkkkkk
mialam 17 .......... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu😭

podobal mi sie ten piasek z dlugimi wlosami, a to dlatego ze przypominal mi salliego z dr quinn w ktorym sie wtedy kochalam:)

w pewnym sensie to ja sie tez nim kocham , bylam ostatnio na jego koncercie :)

Gość ale banda debili
lata 90 te to najwieksza porazka muzyki jezeli patrzymy na przestrzeni dekad,poczawszy od lat 50 tych! sorry Winetou!!

Gość ktos chyba tutaj
mialam wtedy 7, 8 lat:(

Gość ktos chyba tutaj
co wy pieprzycie:( to byl najlepszy czas edyta bartosiewicz, kasia kowalska, anita lipnicka, kasia stankiewicz, varius manx, agnieszka chylinska, piasek wlasnie... to byly czasy

Gość swdfsf
w 90 to ja sie urodzilam

Gość Ef Bi Aj
w 1990 to nie których nawet na świecie jeszcze nie było :D

Gość ja miałam 7 lat
i kocham kasię kowalską z tamtych czasów

Gość kafeteria moj psycholog
ja sie urodzilam w 89' ale uwielbiam te czasy...muzyki zaczelam sluchac pozno..dopiero jakos w 99 ...ale dużo pozniej zaczelam doceniac/...Varius Manx ma tyle swietnych piosenek...potem po reaktywacji to Eldorado...skiepciło sie ... ale wciaz był klimat,ich troje...rok 2001 .. albo Łzy...wczesna doda...ale to już lata XXI wieku ...wracając do 90...fajne były seriale ; beverly hills... swiat wg bundych...nei to co teraz :( same kopie ...a piasek...lubie go nawet teraz...podobno dobry jest

Gość ktos chyba tutaj
wszystko wtedy bylo lepsze... jezeli chodzi o scene muzyczna to teraz sam plastic typu doda:O

Gość ja piertole ale z niego
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D pamietam a pamietacie ta liste przebojow na 2 ? nie wiem jak sie nazywalo to :D:D:D piekne piosenki i piekne lata :( 😭

ja szukam takiej jeszcze jednej piosenki chyba to byla wilki w latach 90 tych wiem ze w teledysku byl na boso i bylo duzo niebieskiego taki efekt :( kurde nie potrafie na nia trafic :(

moze to jednak chojnacki robert byl tylko wiem ze siedzial na lozku i dlugie wlosy mial i boso byl :D

Gość ktos chyba tutaj
o kurcze 30 ton mi przypomnialyscie:)

wlasnie to 30 ton lista przebojow zawsze na to patrzalam :D:D:D hahah dzieki za przypomnienie :D:D

ja się wychowałam na muzyce lat 90-tych. Ale słuchałam raczej cięższych brzmień- Illusion, Qvo Vadis, Vader, Proletaryt, Kat, Christ of Agony. A z zagranicznych- Kreator, Halloween, Alice in chains, Sepultura, Dark funeral. itd itp A muzykę, którą autor opisuje też znam i kojarzę.

Gość gdzie jest nemo ja sie pytam
jestem rocznik 85 i muzyki zaczelam sluchac wlasnie ok roku 90tego, moze troche pozniej, pamietam jeszcze kodowane zagraniczne mtv na ktorym non stop lecial Michael Jackson :) albo niemiecką vive, super muzyke puszczali na niej, nie to co teraz, same techno gówna...lata 90-2000 to moj najlepszy okres w zyciu, jedyne o co sie martwilam to czy nie dostane szlabanu po zebraniu szkole :d matko to byly czasy! pamietacie petera andre i jego mysterius girl? i ta goła klata buahahah :) oczyiscie spicetki, backstreet boys, n'sync, rywalizacja britney z christina w bravo: "ktora lepsza!" :) piekne czasy

Gość do góry do góryjjjjjjiih8u
fajne było własnie to że nie było Emo , sweet16, nerd, dres...nie było tego...nie było takich kurewek jak teraz...wszystko było piękne ...malinowy król...dmuchawce latawce...