Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angie01

moje pierwsze In Vitro

Polecane posty

Gość angie01

Witam wszystkich. Smutno tak samemu, więc postanowiłam, że zajrzę tutaj. zaczynam stymulację w sobote., a do dziś, przez 13 dni brałam tabletki anty.

witam:) ja co prawda nie muszę miec in vitro ale chciałam życzyć powodzenia:) mamy w bliskiej rodzinie dziewczynę której właśnie się udało i jest w ciąży:)oby i Tobie się powiodło:)

Witaj Tala, to super, że Ciebie to ominęło i że w Twojej rodzince się udało!!! u mnie niestety innej drogi już nie widzę

Gość Przyszła * mama
Bardzo mi przykro z tego powodu, ale z pewnością się uda. Ty masz problem, czy partner?

Gość mama Asi i Przemka
byś się wstydziła, jaka z ciebie katoliczka :O:O bawisz się w Boga :O:O spowiadałaś się ze swoich zamiarów ???

Gość uppp up
powodzenia :) trzymam kciuki

Gość Przyszła * mama
Komentarz "mamy Asi i Przemka" to z pewnością prowokacja.

przyszła mamo!! niestety moj na słabiutkie chłopaki, wiedzieliśmy o tym już parę lat, ale na ivf dopiero teraz się zdecydowałam,

Gość Przyszła * mama
"angie" - trzymam kciuki żeby się udało. Czytałam fora o tych tematach i wiele dziewczyn ma już swoje bobaski, więc wierzę że i Wam się uda :)

kochana trzymam kciuki za Ciebie:) oni musieli przejść terapie hormonalną i za 5 razem wyszło :) mam nadzieje że Wam uda sie za pierwszym

Gość do angie
wejdz na forum objawy ciazy po in vitro na kafeterii tam sa kobiety ktore podchodza do in vitro. nie bedziesz sama.....

dziewczyny jesteście cudne mimo tylu lat niepowodzeń, nie poddam się, będę walczyć o nasze maleństwo buziaki

Gość Przyszła * mama
Walcz Kochana walcz, ja z pewnością będę trzymała za Ciebie kciuki! 👄 Jeszcze będziesz się tak cieszyła jak ja, jestem pewna!

podobno @ ma przyjść po odstawieniu anty, więc czekam,. Brzuch już mi napęczniał pozdrawiam

hej dziewczyny po wyciszeniu jednak urósł jeden pęcherzyk do 24mm. Lekarka zdecydowała, że i tak zaczynamy stymulację. Czy któraś z Was tez tak miała. ?

Gość heala11
Witam, jestem tutaj nowa. Przygotowuje sie do in vitro. Wlasnie zaczelam brac zastrzyki gonal f 900. Wraz z mezem postanowilismy probowac w Niemczech. Pierwsza ciaze poronilam w 5tyg i w uk moj lekarz nic sie nie przejal. Zadnych bad an mi nie zrobili. W czasie urlopow w Pl chodzilam do swojego gina. Robilam badania i niby wszystko ok. Ale nadal nie moglam zajsc w ciaze i take przez 3 lata. Po kolejnej wizycie u gina okazalo sie ze man torbiel. Bralam przez pol roku leki ale nic sie nie zmniejszala. Wiec wyslano mnie na jej usuniecie laparoskopowo. Wynik po zabiegu - torbiel endometrialna. Wychodzac ze szpitala lekarz powiedzil ze wszystko jest dobrze i nie ma zadnych problemow i po 2 tyg mozemy sie starac o dzidzie. Minelo prawie pol roku i nic. Umowilismy sie na wizyte w klinice w Berlinie. Wzielam wszystkie moje i meza wyniki badan i od razu name powiedzial ze nie widzi szansy na naturalne zajscie w ciaze. Przy laparoskopii mialam robiona chromotubacje jajowodow i wyszla negatywna , wiec moje jajowody sa niedrozne i mam chorobe endometrioze. Maz ma teratoozospermie. Ale lekarz powiedzial ze ego wynik jest dobry. Man 32 lata i nie man co czekac wiec szybko zdecydowalismy sie na ten zabieg. Bardzo sie boimy ale mamy nadzieje, ze sie uda :-) . W poniedzialek jade na pierwsze usg..

Witam serdecznie!!! ja jestem po in vitro przeprowadzonym w Poznaniu, obbecnie 10t.c Jesli będziesz potrzebowała puregon napisz: inia237@wp.pl