Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maguśka1992

mam dziś 18-stke i siedze sama przed komputerem

Polecane posty

Gość maguśka1992

3 tygodnie temu rozstałam się z facetem który znaczył dla mnie dużo, nie mam przyjaciół z którym mogłabym pójść na impreze bo chyba jestem sztywniara i tak sobie myślę że ta moja egzystencja nie ma sensu, bo nawet nie mam się z kim tak naprawdę cieszyć, większość ludzi mnie olewa, a 90% ludzi która złożyła mi życzenia ograniczyła się do STO LAT w komentarzach na naszej klasie

Gość maguśka1992
smutno mi tak jakoś bo w sumie te moje dotychczasowe życie takie jakieś bezbarwne było. inni traktują to jako swoje wielkie święto itp prezenty dostają i w ogóle a mi jest tak jakoś samotnie:( normalny, zmieniło się coś w Twoim życiu od tamtego czasu

Gość matthew20
będzie dobrze tylko wiecej optymizmu pozdrawiam :)

A co Wy tak z tą 18-ską? Może Twoje następne urodziny lub jeszcze następne będą udane-tego nie wiesz.

Gość djfhjkshfuweruweyyyyyyyyyyyy
pocieszę Cię ja w Twoim wieku balowałam, szalałm imprezowałam, miałam 3 torty robione na 18-stki, do szkoła dla mojej klasy, next impra dla rodziny i dla znajomych ostatni :D teraz mam 25 lat, pokończtyłam szkoły, kursy, szkolenia, nie mam chłopa, pracy, mieszkam z rodzicami ....brak kasy, porazka jednym słowem teraz morał:)))))) nie dołuj sie dziewcze, bedzie lepiej, pracuj nad sobą, to, ze wtym roku nie balujesz, mozesz zawsze sobie odbic, jestes jescze młodziutka i wszytsktko przed Toba...a z okazji urodzin zycze Ci innej przyszłości niz moja muaaaaaaaaaaaaaaaa :D

ooo..biedna...kochana wszytskiego dobrego, radosci z zycia i pogody ducha to mowi ci zgorzkniala, dretwa i sztywna w oczach innyc a tak naprawde niesmiala, zamknieta w s obie dawna 18 letnia dojtrzewajaca kobieta:)))mialam to samo i bylam pewna ze to nigdy nie minie..a jednak.. dzis 26 lat od lat nie do poznania :) glowka do gory, nie wiesz jeszcze jak zycie cie zaskoczy, wszystkiego dobrego smutasie:)

Gość matthew20
a ja Tobie polecam wybic sie za granica ;PP ja wlasnie z tej okazji korzystam juz po raz 3 ;-P

Gość hapi birfdej tu ju
duzo zdrowia, pomyslnosci... w przyszlym roku duzo gosci... :P a tak serio- nie przejmuj sie, za pare lat bedziesz sie z tego smiala :) na studiach zycie zmienia sie o 180 stopni... nie mozna sie ODPEDZIC od ludzi, uwierz mi.

Gość to i tak nieźle
ja w wieku 18 nie miałam nawet jeszcze kompa :D Wszystkiego najlepszego od nieznajomej z kafeterii 🌼🖐️

Gość to zalezy jeszcze na jakich
studiach bo jak polibuda to na fajerwerki bym nie liczyl :classic_cool:

Gość sergio da silva rerum
no i co z tego? dałaś sobie wmówić, że świętowanie 18 urodzin ma jakiekolwiek znaczenie a na dodatek w towarzystwie ludzi, którzy właściwie mają cię w dupie tak jak ty ich znajdziesz jedną, może dwie osoby, którym rzeczywiście będzie na tobie zależeć, to będzie wielki sukces

Gość na polibudzie sa dziwni ludzie
:classic_cool:

Gość sergio da silva rerum
świętowanie urodzin w większym lub mniejszym gronie nie świadczy o tym, że się jest lubianym, lub nie

Gość hmmmm ...... !
Ja tez nie mam przyjaciól :( Jak chcesz to daj nk i wysle ci zycznia dluzsze niz inni :D

Gość hej autorko!!!
Wszystkiego Najlepszego z okazji 18.tki:D zlałbym Cię pasem, ale niestety mogę Ci tylko życzenia złożyć:D trzymaj się!

Gość będzie
cudnie, uwierz, uwierz, uwierz i zostań Królowa swego własnego życia. tego i wszystkiego naj naj naj Ci życzę 🌼 ❤️

Wszystkiego naj Ci zycze,glowa do gory...i nie siedz przed kompem tylko lec brac zycie garsciami:):)