Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrześniowaŻonka

ŻONECZKI 2010-ploty-ploteczki

Polecane posty

Gość WrześniowaŻonka

Od paru dni jestem już żonką. :) Slub,wesele było super :) Szkoda,że tak szybko mineło ;) Niech ten termat będzie wątek jak sama nazwa wskazuje dla poślubionych PM-ek,żonek 2010 :)

Gość a o czym chcesz pisać
kilka dni po slubie? Juz ci się mąż znudził? Poszukaj kochanka sobie.

Gość WrześniowaŻonka
Zapomniałam dodać,założylam ten wątek bo już powoli nasz ślubny rok 2010 się kończy :)

Gość WrześniowaŻonka
Nie mąż mi się nie znudził. hehe :) Życie po slubie dalej się toczy ;)

z naszego wątku wrześniowo-pązdziernikowego przeskoczymy z automatu do Ciebie :-) ehhh fajnie mają te PM przed którymi to wszystko, emocje, wzruszenia i szczęscie tego dnia, oby im pogoda dopisała bo kiepsko to widzę:-/

Gość WrześniowaŻonka
Brzoskwinko,to super :) No to czekam na styczniowo-wrześniowe żony :) Noi teraz czas na październikowe Panny Młode,ale macie fajnie. :) Będe trzymać kciuki za Wasz dzień,aby było pięknie i aby wszystko wyszło super :)

Gość chodzi o to żeby laski
się pospuszczały nad tym jak jest super, jaki ślub był z bajki itd jeśli ktoś chce zarzućić że tak piszę bo jestem zazdrosna to tak, jestem, zazdroszczę że już macie z głowy ten ślubny cyrk

Gość śliwka pomarańczowa
heja ja żonką jestem od sierpnia:) jest cudnie a bez tesciów było by genialnie:D

chodzi o to żeby laski ja też się ciesze, ze już po na szczęście my zrobiliśmy skromny obiad i po sprawie. Ale za to teraz nie mamy problemu z teściami bo kupiliśmy własny duży dom z ogródkiem i nikt nam nie zagląda w gary

Gość do cienka
ależ jak mogłaś, kupiłaś chatę?? trzeba było zrobić wypasiony ślub 'z bajki' z wielkim weselichem żeby całej wsi szczęki pospadały, a potem zamieszkać z teściami w klitce w bloku i spłacać weselicho i płakać na forum na straszną teściową :D.

Heh ja mam fajną teściową skusze sie nawet na stwierdzenie, że wole ją od własnej matki. Normalnie ciężko w to uwierzyć ale tak jest