Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gieniuchnaooo

jak zwykle pytanie o ciaze

Polecane posty

Gość gieniuchnaooo

hej, od razu zaznaczam ze nie jestem nastolatka ale swoje zycie seksualne dopiero zaczynam, wiec: mialam okres od 9-14 wrzesnia od 17-24 regularnie bawilam sie z chlopakiem ale nie byl we mnie ani razu, jedynie ja jego zaspokajalam reka a on mnie palcami, wiem ze to glupie ale czy istnieje ryzyko ciazy, wiadomo ze mogl miec swoj sluz na palcach chodz uwazalismy, wytrysk byl najczesciej w miejscach poza pochwa, prosze o normalna odpowiedz

Gość chce pomóc
a test co wskazuje? kosztuje 10 zł a masz w jakims stopniu pewno sc

Gość gieniuchnaooo
testu jeszcze nie robilam uwazam ze za szybko, okres powinnam dostac 4 pazdziernika

Gość nie ma szans
myślisz, że plemnik się sam przedostanie z ujścia pochwy do jajowodów? Myślisz, że czemu penis jest cienki i długi oraz wytrysk następuje przy pchnięciu do środka? :classic_cool:

Gość gieniuchnaooo
ja wiem ze to troche glupie z mojej strony ale chyba mozliwe, niestety boli mnie brzuch, odczuwam nudnosci, chociaz mam zapalenie nerek no i wrocilam z zagranicy jestem moze przemeczona, nie wiem co o tym myslec

jak myslisz plemniki przezyja na swiezym powietrzu, w wodzie, na kocu i w innych warunkach(poza organizmem kobiety)???

Gość gieniuchnaooo
no wiem wiem nie linczujcie mnie po prostu czlowiek rozne ma mysli, z drugiej strony byly by niezle jaja jakbym zaszla od masturbacji palcem a robimy to tylko dlatego ze on ma stulejke ktora za miesiac bedzie leczyl. dzieki za zrozumienie.

nic sie nie martw bez stosunku nie da sie zajsc w ciaze :) heh raz pamietam czytalam taki artykul jak babka pojechala z corka( 14 letnia) chyba do egiptu na wakacje no i ta panienka zaszla w ciaze i matka awanture robila ze jej corka zaszla w ciaze kapiac sie w basenie :D

Gość gieniuchnaooo
he he pamietam to ;) racjonalnie przyjmuje do wiadomosci ze raczej nic z tego nie bedzie. dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli,pozdrawiam.

Gość podnoszeeeeeeeeeeee
podnosze

Gość a tu siedza sami prorocy
i ci powiedzą:classic_cool: z fusów właśnie wyczytałam, że jesteś w ciąży. gratulacje:) będą bliźniaki:)

Gość gieniuchnaooo
widze ze moj temat ktos podniosl, a za blizniaki dziekuje ;)