Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfgbvghy

WYGRANA NA AUTOMATACH

Polecane posty

Gość cfgbvghy

moj facet wrocil do domu i oznajmil mi ze wygral 1000 zl na automatach. i nie wiedzialam czy mam sie cieszyc z wygranej czy byc wsciekla ze gra na tych maszynach. jak powinnam zareagowac?

Gość pewnie wrzucił
5 wyją 1 :P

Gość cfgbvghy
ja mam takie same zdanie. ze automaty to g*wno z ktorego ciezko wyjsc. twierdzi ze kilka razy gral

Gość cfgbvghy
to mi powiedzcie jaka powinna byc moja reakcja. bo ja zglupialam

Gość jak malo kto nadajesz barwy dn
nie pokazuj mu ze cieszysz sie z tej kasy, moj zwiazek 3.5 letni rozpadl sie z wielkim hukiem przez to ,ze moj facet byl hazardzista,probowalam na wiele sposobow mu pomoc, klamal do konca, nawet siebie oszukiwal wcaga to okrutnie, bez pomocy lekarzy ciezko z tego wyjsc :(

opierdolić go ostro bo jak zacznie brać kredyty pożyczki to narobi sobie takich długów ,że głowa mała :// raz wygrał potem zacznie przegrywać i tak ciągle będzie próbował ,żeby się odegrać.

Gość cfgbvghy
sosssssss >>-> on twierdzi ze wiecej nie pojdzie grac. tylko nie wiem czy mu wierzyc. jak go zje*alam za ta gre i wygonilam z domu. powiedzialam zeby mi zszedl z oczu i zabieral te swoje smierdzace pieniadze.

soss na hazardziste takie cos nie podziala, to choroba taka sama jak alkoholizm i z tego nie powinno sie smiac jesli ci zależy na chlopaku ja bym z nim powaznie porozmawiala, moj nie potrafil klamal do konca ze wszystkim ...

moj twierdzil dzien w dzien..ze to ostatn iraz a co chwila chodzil sie "odegrac" w rezlutacie stracil mieszkanie,auto, wszystkie oszczednosci a nawet laptopa..

Gość cfgbvghy
tak trzeba bedzie zrobic. juz ja go upilnje ;) on nawet nie wie ze ja wiem co on robi w kazdej minucie swojego zycie. nie wazne co by robil to i tak bedzie czul moj oddech na swoich plecach ;)

zycze ci powodzenia i wytrwalosci jesli sie w to wjebal...mam nadzieje,ze nie. pozdrawiam

Gość cukierek z soli i pieprzu
jeśli to nie maz to go rzuć! a jak mąż to się rozwiedx, bo problemy będziesz miala z nim! o na geny nałogowca i bez kontroli już jest!