Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasanna

dzień chłopaka

Polecane posty

Gość asasanna

hej, co kupić chlopakowi (23 lata) na dzien chlopaka??? dziś dostałam od niego piekny naszyjnik i dosyć drogi.. wiec wypada się odwdzieczyc.. tylko co kupic ??????????????? poradźcie cos

Gość asasanna
czekam czekam.. tylko żeby to coś mądrego było, a nie głupoty nie lubię kupować prezentów bo nigdy nie wiem co.. tym bardziej, że chłopak nigdy nie daje żadnych wskazówek ;/

Gość kochan, kochan:)
kiedy jest dzien chłopaka

Gość asasanna
Jarex ;] właśnie o takie beznadziejne pomysły mi chodziło.. gdyby nie to chyba bym nie dala rady;] weź się chłopie wyslil albo w ogóle się nie odzywaj

Gość asasanna
kochan 30 września

Gość rysiaaaaaaa
pytasz o rade...a jak ktos ci doradzil..to go besztasz, idzie zima, czapka dobry pomysl, chyba ze ty z szalika nie jestes zadowolona

możesz mu kupić taki elektroniczny gadżet, np coś takiego: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product_id=1126 , a jak np pali, to tam jeszcze jest zapalniczka w takiej formie ;p możliwe że kurierem by doszło na jutro, jakby jeszcze dziś zamówić - nigdzie indziej raczej nie znajdziesz takich oryginalnych gadżetów... Prędzej zmarnuje sobie życie, robiąc to czego pragnę, niż odniosę sukces robiąc coś, czego tak na prawdę nie chcę.