Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator dyskusji

do kobiet-nie upiększajcie sie na siłę SZOK

Polecane posty

Gość ło matkooooooo
co ona z siebie zrobiła

Gość aha i achh
Nawet jeśli zrobiła, to nie ma znaczenia. Ona TEŻ sie starzeje, jak wszyscy. Nie wiadomo, jakby teraz wygladała, gdyby czegoś tam NIE zrobiła. :o

ale mogla zestarzec sie z godnoscia! Ja nie wiem co Wy chcecie od zmarszczek, to oznaka madrosci;) wczesniej wygladala przepieknie, teraz po "liftingu" jak clown.

Gość aha i achh
Gdybym miała tyle kasy co ona, na pewno nie chciałabym zestarzeć sie z godnoscia. :P :D

Gość laski to oszustki
95% lasek to oszustki. Gdyby codziennie chodziły bez makijażu, lansu, stajlu, nie chodziłyby do salonów, itd., to okazałoby się, że to nie taka piękna płeć. Ha ha ha

Gość obcasy, zaznaczona talia
zauważyliście, ze wszystkie sa robione na jedno kopyto? implanty w policzkach, napompowane usta, uniesione brwi, wygładozne zmarszczki, nienaturalnie gładkie czoła zatracają indywidualne cechy, o mimice nie wspominając rany, ona nawt nie może się normalnie usmiechnać :/

a mnie sie ta aktorka nigdy nie podobala. Tzn buzie miala sympatyczną ale robila na filmach jakies glupawe miny (w kazdym filmie te same miny i gesty) no i ten kaczy chód, chłopski, zero kobiecosci.

Gość sergio da silva rerum
ona 2222 dokładnie mam te same odczucia! i uwaga do wypowiedzi wyżej zmarszczki mogą być odbierane jako świadectwo mądrości ale statystyczny mężczyzna nie oczekuje od kobiet mądrości :D raczej czegoś wręcz przeciwnego