Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana '

czym się bawi czterolatek?

Polecane posty

Gość zainteresowana '

Proszę pomóżcie mi w zakupie prezentu urodzinowego dla czterolatka w kwocie do 50 - 100 zł. nie wiem czym najchętniej takie dzieci się bawią.

Mój Synek ostatnio zachwycił się torem Hot Wheels i gigantyczną ośmiornica - do tego autko zmieniajace kolor - ale wg mnie słaba zabawka, nic takiego, ale on i kolega z przedszkola zachwyceni i szał z naszego przedszkola - bakugany :(

Gość kolejka elektryczna

Gość kolejka elektryczna
duze wiadro lego 4ro latki czesto maja juz swoje zainteresowania-moze wiesz jaka lubi bajke i kup cos zwiazane z postacia z tej bajki,thomas?bob?strazak sam?

Gość ja wydaję tyle
zależy od temperamentu i zainteresowań dziecka. Jedno spokojne, bardziej skupia się np. na zabawach plastycznych, rysowanie, rózne ciastoliny puzzle, gry, a inne np. to zapalony sportowiec. mUSISZ CHOĆ TROCHĘ ZNAĆ DZIECKO I JEGO ZAINTERESOWANIA.Może album o dinozaurach? Może kibicuje jakiejś dróżynie sportoewej, mój dostał pizamę ulubionego klubu piłkarksiego i sie cieszy. Teraz na czasie rózne bakugany i inne potworki, hot weelsy. Może jest coś o czym marzy? Podpytaj rodziców