Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambrama

samodzielne chodzenie :)

Polecane posty

mój syn ma 14 miesięcy i boi się jeszcze sam chodzić. chodzi za jedną rękę, wchodzi na sofy i fotele, skacze na trampolinie, chodzi opierając się o meble i pchacz. jak to wyglądało u Was?

Gość malinowe sny
co prawda moja ma dopiero 12miesięcy, nie chodzi, ale nie przyspieszaj dziecka, ono samo będzie wiedziało kiedy chodzić, lepiej niech sobie raczkuje im więcej będzie raczkowało tym bardziej będzie miało rozwiniętą lewą półkulę mózgu, a wiadome że to odpowiada za naukę, przez to dziecko duuużo lepiej się uczy.mój mąż miał skończone 16miesięcy jak zaczął chodzić zawsze mi to mówiła teściowa.

właśnie chodzi o to, że moja mama non stop truje mi, że w tym wieku już powinien chodzić. moja siostra chwali się, że jej syn zaczął chodzić jak skończył 10 miesięcy. koleżanki też mówią, że ich dzieci w tym wieku już chodziły. nie chciałam mojego syna pospieszać bo widzę, że świetnie sobie radzi ze wszystkim. raczkuje jak zawodowiec, tańczy (oczywiście na siedząco) znakomicie :) tylko cholerka trochę mi przykro jak słyszę takie prztyczki :(

Gość shf;ogsofgsg
❤️