Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shiva's_Girl

Seks po operacji jajnika

Polecane posty

Gość Shiva's_Girl

Dziewczyny, jak to jest z seksem po operacji? Niedawno miałam wycinany jajnik - cięcie poziome, dziesięć szwów z wierzchu, do tego jeszcze szwy wewnętrzne. Pielęgniarka powiedziała, że po miesiącu mogę wrócić do współżycia. I niby wszystko okay, tylko chcialabym wiedzieć, czy ta operacja nie wpłynie na jakość naszego seksu. W sensie, czy nie będzie bolesny, ewentualnie mniej przyjemny? Jak jest z gojeniem się szwów wewnętrznych? Może któraś z Was ma to za sobą i poratuje zastrachaną erotomankę informacjami na temat tego, czego może się spodziewać? I jak z zajściem w ciążę po takim zabiegu. Bo diabelnie chcielibyśmy mieć dziecko...

Gość Shiva's_Girl
dzięki :) lekarz potraktował mnie na zasadzie "weź sp***laj", stwierdzil, że "mogę sobie próbować" ogólnie niezbyt mila rozmowa.

Gość czesc, jestem po operacji
no wiadomo jak to z lekarzami:P nie martw sie, ale nie rób nic na szybko, i lepie by ci facet brzucha nie przyciskał jak sie na ciebie połozy:P i odczekaj ten miesiac przynajmniej bo to nie ma zartów. sam seks na poczatkuw iadomo ze delikatniej. pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia :D

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,