Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka.27.

podoba sie wam?

Polecane posty

Gość a co wy widzicie
tez uwazam ze czarna zabudowana i z wiaksza doza tajemniczosci a jednoczesnie podkreslajaca ksztalty zreszta klasyczna chinska sukienka a nie jakis paske materialu jak ta rozowa :(

liliput88 -> tylko że ta różowa bardziej pasuje do dziwki niż kobiety jeśli chodzi o krój ;p

Nikt nie mówi że jesteś szmatą tylko że sukienka jest odpowiednia dla "szmaty" - łatwej panienki bez klasy, której chodzi tylko o jedno. Zresztą kiedyś na allegro była wystawiana jaka SEKSOWNA BIELIZNA a nie jako sukienka.

no to widzę że nieźle doradzili, druga dla dziwki niby jest ?? ciekawa teoria ... kup lepiej futro zeby nikt Cię nie podjerzewał ze jesteś dziwką

Gość KOKOROKOKOKO
OBIE TANDENTNE :-O takie chinskie kroje juz dawno demode.... jeszcze na tej focie z tymi dodatkami!! masakra, jak mozna do takiej sukienki ktora z zalozenia ma byc prosta/ascetyczna zakladac na karczysko jakies korale? :-O zero gustu i smaku. o 2- myslalam, ze to koszulka do spania.

Gość podpisuje sie pod tym
jak dla mnie to ta rozowa to o wiele za ktorka zeby uzyskac miano sukienki......

Gość shazz
czarna jest w chińskim stylu, taka klasyczna, mnie się bardzo podoba :) ta różowa nie jest w chińskim stylu, jedynie materiał jest w taki wzór, też ładna. wszystko zależy od tego, na jaką okazję ta sukienka ma być :)

liliput88 -> bo na taką dla mnie wygląda ;) no chyba żeby były do niej jakieś fajne dodatki to co innego ;)